Skiny w Windows i powrót do starego

Otóż mam taki problem. Chciałem zmienić sobie skina, więc poszukałem w Google poradnika i zrobiłem wszystko według [url=http://www.centrumxp.pl/Home/304,1,Jak_zainstalowa%C4%87_skiny.aspx]tego[/url]. Ale nie podoba mi się skin i chciałbym powrócić do standardowego (mam Windows XP Home SP3). No to wchodzę we Właściwości, otwiera się na oknie Kompozycje, tam jest takie coś do rozwijania opatrzone Podtytułem Kompozycje. Rozwijam to, klikam Windows XP, czekam, aż powróci, a tam mi piszę, że nie może czegoś tam odnaleźć i Windows blokuje rundll. Wie ktoś może, jak przywrócić poprzedni stan systemu? Zastanawiałem się nad powtórną instalacją Service Packa. Pomogłoby to? P.S. Chodzi mi o inny sposób niż format/reinstalacja systemu.

Odpowiedzi: 2

[quote=Masterek_]P.S. Chodzi mi o inny sposób niż format/reinstalacja systemu.[/quote]Możesz też kupić nowy komputer.[quote=Masterek_]a tam mi piszę, że nie może czegoś tam odnaleźć i Windows blokuje rundll.[/quote]Ale czego nie może odnaleźć? Precyzja, wodzu, precyzja! I nie,że pisze, tylko, że jest napisane.
XanTyp
Dodano
21.03.2009 09:33:07
Spróbuj w trybie awaryjnym a jeżeli nie da rady to może przywracanie systemu pomoże
woli76
Dodano
20.03.2009 21:44:01
Masterek_
Dodano:
20.03.2009 17:57:15
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1