Skiny nie działają

Witam. Uwielbiam sobie zmieniac skiny systemu i robiłem to wiele razy ... pare tygodni temu kupiłem sobie nowego kompa i zainstalowałem system Windows XP 64bit ang ... po zainstalowaniu wszelkiego potrzebnego softu, sterowników i aktualizacji postanowiłem zmienić skin ... w tym celu zassałem UXTheme ... zainstalowałem .. i nic mi to nie dało ... pobrane skiny z centrumxp.pl bez znaczenia jakie są powodują zmianę skinu na klasyczny (taki jak z Windows 2000), a w samym podglądzie skina pojawiają się dziwactwa/abstrakcje ... szukałem już na wielu forach (w tym to) odpowiedzi ale choć wykonywałem procedury które niby miały zaradzić problemowi to jednak nic sie nie zmieniło ... może to sprawa systemu? Bo już kilka razy miałem problemy z windowsem XP 64 bit, a konkretnie paroma aplikacjami odmawiającymi działania ... może jest jakiś UXTheme pod winde XP 64bit? Ktoś może coś poradzić?

Odpowiedzi: 2

UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0.exe - to się nazywało to, co z kumplem testowalismy. Ja w windzie 32-bitowej - on w 64-bitowej. Tu i tam - działo bez problemu. Jeśli u Ciebie nie działa - może przeklikaj ten post do pomocy w MS? Pytanie celne jak kulą w płot, ale nic innego mi nie przychodzi na myśl. Możesz ew. jeszcze wklepać nazwę tego programu w goglarkę i poczytać...
XanTyp
Dodano
05.12.2007 09:35:11
  • Huter 05.12.2007 19:55:08

[quote=XanTyp]UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0.exe - to się nazywało to, co z kumplem testowalismy. Ja w windzie 32-bitowej - on w 64-bitowej. Tu i tam - działo bez problemu. Jeśli u Ciebie nie działa - może przeklikaj ten post do pomocy w MS? Pytanie celne jak kulą w płot, ale nic innego mi nie przychodzi na myśl. Możesz ew. jeszcze wklepać nazwę tego programu w goglarkę i poczytać...[/quote] Ja też i kicha ... googlowałem ... instalowałem nowsze wersje UXTheme ... wykonywałem pewne operacje, o których czytałem ... nic kompletnie nie pomaga ... jeśli chcecie to zapodam screena jak mój Win widzi inne skiny ... BO ON JE WIDZI I ZMIENIA! Ale sposób w jaki to robi - 1. zmienia styl na klasyczny zachowując jednak pewną kolorystyke skina odpowiednią dla oryginału 2. ustawia tapete skina

Nikt nie wie?
Huter
Dodano
03.12.2007 19:27:04
Huter
Dodano:
28.11.2007 21:56:55
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1