Skiny...

Ściągnołem skina z tej strony ale on ma takie rozszerzenie źe nie da sie go "uruchomić", albo ja po prostu nie umiem.
Bo standardowe rozszerzenie do kompozycji pulpitu jest "theme" a to ściągnięte ma jakieś inne.

Jak "uruchomić" tego skina??

Odpowiedzi: 4

cezar17:
Zamiast tych pierdół mógłbyś mi napisać jak to zrobić. Nie będe przeszukiwał całego furum.

Nie przeszukuj całego. Ogranicz wyszukiwanie tylko do tego co Twoje zainteresowanie budzi.
Dlaczego uwaźasz, źe Tobie naleźy coś podać na tacy, za rączkę potrzymać i w źalu utulić, a najplepiej jeszcze osobiście za Ciebie coś zrobić, Ty zaś masz swoją aktywność ograniczyć do napisania tego, źe czegoś Ci się nie chce ?
Rebe
Dodano
04.10.2005 09:41:49
cezar17:
Zamiast tych pierdół mógłbyś mi napisać jak to zrobić. Nie będe przeszukiwał całego furum.

To nie. Mnie to wisi zwiędłym kalafiorem, czy Ty będziesz miał jakis styl, czy nie.
Anonymous
Dodano
04.10.2005 09:37:09
cezar17
Dodano
03.10.2005 23:20:11
cezar17:
Ściągnołem skina z tej strony ale on ma takie rozszerzenie źe nie da sie go "uruchomić", albo ja po prostu nie umiem.
Bo standardowe rozszerzenie do kompozycji pulpitu jest "theme" a to ściągnięte ma jakieś inne.

Jak "uruchomić" tego skina??

Poszukaj se... na forum było n–razy.
Anonymous
Dodano
03.10.2005 22:12:21
cezar17
Dodano:
03.10.2005 22:02:45
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1