Skaner i Klapa do niego
Cze! :(
Mam problem zepsułem klape do skanera Plustek OpticPro UT16!!
Jets wyjmowana więc przypuszczam ze mozna wymienić, ale siue was zapytam czy mozna ja wymieniac i gdzie w Warszawaie mozna kupic nowa??
Prosze o Pomoc!!! :(
Mam problem zepsułem klape do skanera Plustek OpticPro UT16!!
Jets wyjmowana więc przypuszczam ze mozna wymienić, ale siue was zapytam czy mozna ja wymieniac i gdzie w Warszawaie mozna kupic nowa??
Prosze o Pomoc!!! :(
Odpowiedzi: 5
denks
Maciek, nie wiem z czego są wykonane te zawiasy ?
Z tworzywa z metalu ?
Jak się nie da skleić to moźna spróbować termoplastyki.
Jesli masz na ten skaner papiery to powino być w nich info o serwisie, jeśli nie to info o serwisie uzyskasz w miejscu zakupu ( jeśli to sklep ).
Wybacz mi ale nie bede za Ciebie szukał info o serwisach skanerów w Wawie a zapewne takie są.
Moźesz takźe zobaczyć na aukcjach czy ktoś nie sprzedaje uszkodzonego takiego skanera.
Z tworzywa z metalu ?
Jak się nie da skleić to moźna spróbować termoplastyki.
Jesli masz na ten skaner papiery to powino być w nich info o serwisie, jeśli nie to info o serwisie uzyskasz w miejscu zakupu ( jeśli to sklep ).
Wybacz mi ale nie bede za Ciebie szukał info o serwisach skanerów w Wawie a zapewne takie są.
Moźesz takźe zobaczyć na aukcjach czy ktoś nie sprzedaje uszkodzonego takiego skanera.
zobacz to –> http://www.plustek.pl/kontakt/index.php?&no_cache=1097348397
jak nie, to poszukaj jeszcze na stronie glownej
jak nie, to poszukaj jeszcze na stronie glownej
zepsułem ja na zasadzie jak sie klapa otwiera ta sa tam takie małe zawiasy na dole i je wyrwałem nie da sie skleic a gdzie moze byc w warszawie serwis
Plustek`iem.??
z góry bym był wdzieczny
Plustek`iem.??
z góry bym był wdzieczny
maciek(smok) nie wiem w jakim sensie ją zepsułeś ?
Złamaleś zawias czy jak ?
Moźe da się skleić/ pospawać/ zgrzać termicznie.
Jakby się nie dało w/w to klapki szukałbym w serwisie zajmującym się Plustek`iem.
Złamaleś zawias czy jak ?
Moźe da się skleić/ pospawać/ zgrzać termicznie.
Jakby się nie dało w/w to klapki szukałbym w serwisie zajmującym się Plustek`iem.
Strona 1 / 1