skąd wszystkie aktualizacje do xp?
witam
naszła mnie myśl formatu ale chciałbym z instalką zintegrować wszystkie aktualizacje które dotąd wyszły na windows xp prof, niestety nie wiem skąd za jednym razem wszystkie te aktualizacje pobrać. kiedyś swego czasu miałem ładny program który pokazywał mi co mam zainstalowane, co czeka do instalacji i co czeka na pobranie, taki checker update'ów - niestety nie wiem co to był za program, a szkoda bo ładnie mi to pokazywał, myślałem że to Windows Updates Downloader, no ale niestety, lista polskich poprawek zawiera tylko 74 krytyczne poprawki a wiem że było ich znacznie więcej, stąd moja prośba - chciałbym uzyskać namiary na WSZYSTKIE poprawki samego SYSTEMU odkąd to XP pojawił się na rynku, selekcjonowałem już poprawki z Autopatchera no ale to troszkę żmudna praca no i ściągać Autopatchera trzeba, jest ktoś w stanie mi pomóc? chodzi mi o pomoc w zlokalizowaniu miejsca w którym znajdę wszystkie poprawki na swieżo zainstalowany system wn xp pro, te krytyczne i te nie krytyczne, oczywiście strona windows update mnie nie interesuje
pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
Odpowiedzi: 3
Pewnie nie ma, bo zostaje sprawa SP2 - nowe łaty są dla systemu "podniesionego" do tej wersji ( jakoś nie bardzo wiadomo czym dysponujesz jako punktem wyjścia ).
PS.
Z tymi "wszystkimi" to też bym był dość sceptyczny, bo niektóre z nich dotyczą konkretnych problemów konfiguracji sprzetowych np.
no nad tym już sam pomyślę :P da się skądś pobrać all updaty?
ale on nie ma wszystkich od poczęcia xp, czy może się mylę?
[b][i][color=darkred]Używaj opcji Edytuj, bo inaczej posty zaczną Tobie znikać ;-) Anathema[/color][/i][/b]
[b]autopatcher[/b] w google wrzuć.
nie iwem nawet czy jest sens, jeżeli się tego zestawu używa, dokonywać integracji.
-
[quote=Rebe][b]autopatcher[/b] w google wrzuć.[/quote] ale on nie ma wszystkich od poczęcia xp, czy może się mylę?
Strona 1 / 1