Skąd SP1 (w całości!)
Witam,
szukam Service Packa 1 ( i 2), ale nie pliku do instalacji przez neta, ale całej instalki, tak abym mógł zainstalować na kompie, który nie ma neta.
Skąd mogę je ściagnąc?
szukam Service Packa 1 ( i 2), ale nie pliku do instalacji przez neta, ale całej instalki, tak abym mógł zainstalować na kompie, który nie ma neta.
Skąd mogę je ściagnąc?
Odpowiedzi: 14
Mi nie chodzi o pęd za numerkami (sam uźwyam Win Ampa 2.95 :) ), ale o to, aby przy zmontowaniu filmiku miec jak najwiecej opcji. WMM jest dość ubogi, jeśli porównamy go z produktami Pinnacle, ale ma jedną waźną zaletę: jest DARMOWY :)
Na szczęście ściągnałem juz jakieś dodatki do WMM: "Creative..." coś tam. Mam nadzieję, źe będzie w nich coś ciekawego.
Na szczęście ściągnałem juz jakieś dodatki do WMM: "Creative..." coś tam. Mam nadzieję, źe będzie w nich coś ciekawego.
Faktycznie. To dwojka tylko. Sorry.XvX:
chyba potrafisz odróźnić te dwa numerki:
"2.1" i "2.0" :PPPP
Z drugiej strony – 2.0 jest nie do uzytku ? Dziwny jest dla mnie ten ped za numerkami w programach.
Moźe tutaj? http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=818&t=38
Ale napisali, źe: Uaktualnienie jest udostępniane przez producenta wyłącznie jako integralna część dodatku Service Pack 2 (SP2) dla systemu Windows XP. Instalacja uaktualnienia wiąźe się zatem z jednoczesną instalacją SP2. Z tego teź względu plik instalacyjny uaktualnienia jest plikiem instalacyjnym SP2 i ma tak duźy rozmiar.
Ale napisali, źe: Uaktualnienie jest udostępniane przez producenta wyłącznie jako integralna część dodatku Service Pack 2 (SP2) dla systemu Windows XP. Instalacja uaktualnienia wiąźe się zatem z jednoczesną instalacją SP2. Z tego teź względu plik instalacyjny uaktualnienia jest plikiem instalacyjnym SP2 i ma tak duźy rozmiar.
Bobi – dzięki za pomoc. Fajnie źe ktoś czyta wszystkie posty w temacie :)
Znalaźłem na Zdnet.de wersję niemiecką, ale okazało się źe to cały SP2 niemiecki a nie tylko WMM 2.1 :(
Znalaźłem na Zdnet.de wersję niemiecką, ale okazało się źe to cały SP2 niemiecki a nie tylko WMM 2.1 :(
Bobi:
gusioo – nie masz tym razem racji przynajmniej jeśli chodzi link do strony M$ prowadzący.
Faktycznie, ale na p2p sie znajdzie napewno :mrgreen:
gusioo – nie masz tym razem racji przynajmniej jeśli chodzi link do strony M$ prowadzący.
Niby napisane jest o WMM 2.1, ale jako plik ściągasz cały SP2
XvX – osobnej instalki IMO nie znajdziesz.
Niby napisane jest o WMM 2.1, ale jako plik ściągasz cały SP2
XvX – osobnej instalki IMO nie znajdziesz.
XvX:
A Ty umiesz szukać ?
http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/moviemaker2.mspx
To czego szukasz masz pod nosem – jest w dziale Download glownej strony portalu CentrumXP.
Ales kurna szukal :twisted: .
Ales kurna szukal :twisted: .
Tak juz szukałem :/
Ale dalej szukam wersji PL
Ale dalej szukam wersji PL
XvX:
yy.. no tak :) Dzięki!
Jeszcze jedno pytanie:
Windows Movie Maker 2.1 – skąd ściagnąć odddzielną instalkę (wiem ze jest teraz w SP2, ale potrzebuję osobno) najlepiej wersję PL.
Czy 2.1 pójdzie bez SP2, bo 2.0 chodziła normlanie z SP1.
Tutaj zobacz
yy.. no tak :) Dzięki!
Jeszcze jedno pytanie:
Windows Movie Maker 2.1 – skąd ściagnąć odddzielną instalkę (wiem ze jest teraz w SP2, ale potrzebuję osobno) najlepiej wersję PL.
Jeszcze jedno pytanie:
Service Pack 1a
Service Pack 2
Najcieniej to zawsze pod latarnią.
PS: Skoro masz zamiar instalowac SP2 to SP1 moźesz sobie darować.
Service Pack 2
Najcieniej to zawsze pod latarnią.
PS: Skoro masz zamiar instalowac SP2 to SP1 moźesz sobie darować.
Moźe .... na stronach Microsoftu ??
Strona 1 / 1