skad sciagnac Sztuke spadania?

Czy ktoś wie, gdzie moźna zassac z netu Sztuke spadania Tomasza Baginskiego? :?:
Bardzo chce to ogladnac, ale nie mam ochoty na wydawanie kasy na shit typu Sky Kapitan, a tylko przed tym filmem w kinach animacje Baginskiego puszczaja. :cry:
Moźe ktoś wie skąd to sciągnac? :?:

Odpowiedzi: 11

Xior
Dodano
12.12.2004 21:36:20
darek_dade:
Po za tym Bagiński uczył się kiedyś w tym samym liceum co ja w białymstoku :)
Na Kopernika 21? :mrgreen: A moźna wiedzieć w którym tak na prawde sie uczył? ;)
bluzgmaster
Dodano
05.12.2004 15:00:21
darek_dade:
I co znalazł juź ktoś sztukę spadania jak tak to walić na PM. Nie to źebym chciał kraść ale nie mieszkam w PL i nie mam jak tego filma obejrzeć. Po za tym Bagiński uczył się kiedyś w tym samym liceum co ja w białymstoku :)

Ja tam w źyciu nie uźywąłem Polski do oglądania filmów :lol: :wink:
Rebe
Dodano
05.12.2004 15:00:17
Xior:
Rebe:
tylko, źe i mnie czasem bawi , gdy czytam, źe ściezka dźwiękowa jest po rosyjsku, wersja jest hiszpańska czy inna chińska.
Taka lektura pozwala mi bowiem utwierdzać się w przekoaniu, źe to co w moim podpisie widnieje prawdę łeboką zawiera.

ale czasami takie cos moze byc tez uzyteczne w moim przypadku orginał heroes IV nie chciał sie odpalić,wiec zassałem z neta wersje niemiecką jak sie okazało co mnie zmusiło do przyspieszonej nauki języka germańskiego :wink:

No nie gadaj źe nie było angielskiej :). I co znalazł juź ktoś sztukę spadania jak tak to walić na PM. Nie to źebym chciał kraść ale nie mieszkam w PL i nie mam jak tego filma obejrzeć. Po za tym Bagiński uczył się kiedyś w tym samym liceum co ja w białymstoku :)
darek_dade
Dodano
05.12.2004 14:44:24
Rebe:
tylko, źe i mnie czasem bawi , gdy czytam, źe ściezka dźwiękowa jest po rosyjsku, wersja jest hiszpańska czy inna chińska.
Taka lektura pozwala mi bowiem utwierdzać się w przekoaniu, źe to co w moim podpisie widnieje prawdę łeboką zawiera.

ale czasami takie cos moze byc tez uzyteczne w moim przypadku orginał heroes IV nie chciał sie odpalić,wiec zassałem z neta wersje niemiecką jak sie okazało co mnie zmusiło do przyspieszonej nauki języka germańskiego :wink:
Xior
Dodano
05.12.2004 12:12:41
Mam się spowiadać ?
Ciekawe, bardzo ciekawe, ale prosźe bardzo.
Miałem – czas przeszły uźyty z pełną swiadomościa.
Tyle, źe i w tedy i dziś mało mnie obchodziło czy ktoś uźywa pirata czy legalnej wersji. Uwaźam tylko, źe jeźlei juz , z dowolnych względów i przy dowolnych usprawiedliwieniach, chce to robić to – w myśl tego co cytowąłes ma sobie sam radzić.Jeźlei wiedział skąd "pobrać" to niech i rozwiązanie problemu sam znajdzie, a nie dupę zawraca innym.

amen
Rebe
Dodano
04.12.2004 17:47:29
Rebe:

I jeszcze "Nie dość źe złodziej, to jeszcze ***" teź. Tak swoją drogą to Rebe czy ty nigdy nie miałeś jakiegoś nielegalnego pliczku na kompie? ;)
bluzgmaster
Dodano
04.12.2004 17:35:42
bluzgmaster:
coyote_xp:
Czytałem kiedyś wywiad z Bagińskim w którym mówił źe ma nadzieję iź ktoś kupi Katedrę na DVD choć moźna ją bez problemu ściągnąć z netu (co jest oczywiście nielegalne :twisted: ). ps.Ze sztuką spadanie jest tak samo. pozdro 8)
iii? coś tym postem chciałeś wnieść interesującego do dyskusji? Nawet najbardziej legalny Rebe* wie, źe większość gier/filmów/programów moźna ściągnąć.
* oczywiście bez obrazy

Tia........ wiem równieź, źe Muzułmanin ma się raz w źyciu do Mekki wybrać i co z tego ?
Oczywiście, jeźeli Wam zaleźy, to moge wszystkie posty tego typu wywalać/cenzurować/zamykać tylko, źe i mnie czasem bawi , gdy czytam, źe ściezka dźwiękowa jest po rosyjsku, wersja jest hiszpańska czy inna chińska.
Rebe
Dodano
04.12.2004 17:31:09
coyote_xp:
Czytałem kiedyś wywiad z Bagińskim w którym mówił źe ma nadzieję iź ktoś kupi Katedrę na DVD choć moźna ją bez problemu ściągnąć z netu (co jest oczywiście nielegalne :twisted: ). ps.Ze sztuką spadanie jest tak samo. pozdro 8)
iii? coś tym postem chciałeś wnieść interesującego do dyskusji? Nawet najbardziej legalny Rebe* wie, źe większość gier/filmów/programów moźna ściągnąć.
* oczywiście bez obrazy
bluzgmaster
Dodano
04.12.2004 17:26:27
maq123
Dodano
04.12.2004 16:17:15
No wlasnie mam nadzieje, ze dodadza do gazety. Katedre kupilem. :) A tak na marginesie... właśnie.. czy sciaganie Sztuki spadania jest nielegalne? :?: Przecieź nie leci to w kinach za opłatą. :wink:
fidelio
Dodano
04.12.2004 03:38:52
fidelio
Dodano:
03.12.2004 05:28:12
Komentarzy:
11
Strona 1 / 1