simlock
jak moge ściagnoć simlocka z c 55??
Odpowiedzi: 20
Damianos:
A jak coś spartolisz lub uszkodzi sie w czasie podróźy, lub jeszcze lepiej paczka przepadnie w ognie piekielne?
Ja bym sobie dał spokój. Za 12 zł to mu chyba w sklepie ściągną tego simlocka i nie ma ryzyka.
ta paczka przepadnie ..... człowieku powaźna rozmowa a nie jakies dziecięce pogaduszki a simlocka za 12zł to w piekarni moźna sciągnać ..... buahahahaha :wink:
Damianos:
A jak coś spartolisz lub uszkodzi sie w czasie podróźy, lub jeszcze lepiej paczka przepadnie w ognie piekielne?
Ja bym sobie dał spokój. Za 12 zł to mu chyba w sklepie ściągną tego simlocka i nie ma ryzyka.
Zdjęcie simloka za 12 zeta ? Pierwsze słyszę trzeba dac okolo 25–30 za taki zabieg ,ale w jednym się zgodzę lepiej dać więcej niź potem się martwić.
gieras:
nie wiem czy mu taniej nie wyjdzie isc do jakiegos serwisu niz to wysylacWaGonik:
GokuSSJ6:
WaGonik jak jest do ściągnięcia to podziel się ze mną tymi info jak to ściągnąć (siemens C60)
kolego jest taka sparwa ze takich generatorków nikt nie udostępnia! tylko sa generatorki na pare siemensów... a akurat c60 nie ma, lecz jesli masz kabel i program to odezwij sie to ci powiem jak to zrobic lub wyslij fona mi to sciagne ci za free tylko pokrywasz koszty transportu :wink:
priorytet kosztuje 6zł :wink: x2 = 12
gieras:
nie wiem czy mu taniej nie wyjdzie isc do jakiegos serwisu niz to wysylacWaGonik:
GokuSSJ6:
WaGonik jak jest do ściągnięcia to podziel się ze mną tymi info jak to ściągnąć (siemens C60)
kolego jest taka sparwa ze takich generatorków nikt nie udostępnia! tylko sa generatorki na pare siemensów... a akurat c60 nie ma, lecz jesli masz kabel i program to odezwij sie to ci powiem jak to zrobic lub wyslij fona mi to sciagne ci za free tylko pokrywasz koszty transportu :wink:
priorytet kosztuje 6zł :wink: x2 = 12
GokuSSJ6:
GokuSSJ6:
Dokładnie jest do siemensa tylko to troszke kosztuje więcej :wink:
p.s. nie tylko nokia ma mozliwosci sciagnięcia smoka kodem :wink:
Dokładnie jest do siemensa tylko to troszke kosztuje więcej :wink:
do simensa pewnie teź się cos znajdzie.
człowieczku mi chodzi o siemensa a nie nokie !
zajźyj tu :arrow: http://www.programosy.pl/index.php?s=simlock
Z siemensa nie ściągniesz bez kabla :? :? :? :? :?
hmm... a wie ktoś moźe czym ściągnąć simloca z Siemensa C60? (bez kabla)
Janosik:
Dokładnie kabelek serwisowy i pujdzie. Przed tym zapisz flasha telefonu a potem zdejmuj simlocka
pozdro
Niekonieczne ale jak ktoś chce to nie ma problemu :wink:
Dokładnie kabelek serwisowy i pujdzie. Przed tym zapisz flasha telefonu a potem zdejmuj simlocka
pozdro
pozdro
coyote_xp:
Tym spróbuj http://www.siemensinfo.pl/download/freia_v10.zip ,najpierw pozukaj opisu gdzie i co przycisnąć cobyś telefonu nie zepsuł :wink:
Dokładnie program Freia :) da rade tym sciągnać + kabelek odpowiedni sam sciągałem z mt50 i poszło :–)
Tym spróbuj http://www.siemensinfo.pl/download/freia_v10.zip ,najpierw pozukaj opisu gdzie i co przycisnąć cobyś telefonu nie zepsuł :wink:
juź wiem dlaczego nie moge ściągnąć simlocka,niewiem jakim cudem ale przez port com1 nie chce sie komunikować z komurą,co trzeeba zrobić?