Shuttle...
Witam!
Mam kilka pytań do Was:
Czy była/jest płyta gł. Shuttle AK31 ??
Jeśli była to czy jest ona dobra?
Pytam bo niedługo chyba bedę kupował komputer od kuzyna:
Shuttle AK31 (?), D1200, Seagate 40GB 7200 rpm, Riva TnT2 m64 32Mb, 256 DDR 266mHz, CD–RW 32x10x40x, Cd–rom Toshiba chyba 40x, flop, obudowa midi Tower = 350 :!: :!: zł :!: :!:
Chyba się opłaca :D
Mam kilka pytań do Was:
Czy była/jest płyta gł. Shuttle AK31 ??
Jeśli była to czy jest ona dobra?
Pytam bo niedługo chyba bedę kupował komputer od kuzyna:
Shuttle AK31 (?), D1200, Seagate 40GB 7200 rpm, Riva TnT2 m64 32Mb, 256 DDR 266mHz, CD–RW 32x10x40x, Cd–rom Toshiba chyba 40x, flop, obudowa midi Tower = 350 :!: :!: zł :!: :!:
Chyba się opłaca :D
Odpowiedzi: 8
Nie wiem... dzisija wieczorem moze bedzie na gg to sie go spytam bo wczoraj o 17 miał tam pojsc do servisu. Dzisiaj bede wiedział...
To miał pecha, bo ja kiedyś równiez spaliłem w ten sposób zasilacz i wystarczyła jego wymiana...
A czy w ogóle jest mozliwe, źe pali sie zasilacz, a z nim tylko płyta główna?? Bo mi się wydaje, źe jak juź poszła płyta główna, to po kolei inne rzeczy, a przede wszystkim dyski twarde i procesor... Bo to trochę podejrzane...
A czy w ogóle jest mozliwe, źe pali sie zasilacz, a z nim tylko płyta główna?? Bo mi się wydaje, źe jak juź poszła płyta główna, to po kolei inne rzeczy, a przede wszystkim dyski twarde i procesor... Bo to trochę podejrzane...
No z tego co mi wiadomo to nie tylko zasilacz... ale chyba jeszcze płyta gl.
Ja tu nie widzę problemu. Przecieź wymiana zasilacza trwa 5–10 minut... Bo nie sądzę, źeby spaliło się coś jeszcze...
Wiem dlatego kupie :D Tylko musze poczekać aź mu NOWEGO kompa naprawią.
Jak podłanaczalismy tego nowego to on miał zasilacz na napiecie europejski i amerykańskie.
Podłaczyliśmy, włączamy a tu jasno jak na słońcu :D Poprostu błysk i sfond :P Oddał na serwis odrazu i sie okazało ze oni zapomnieli przełączyc na napiecie europejskie :D
No i teraz czekam aź on odbierze nowy sprzet.
Jak podłanaczalismy tego nowego to on miał zasilacz na napiecie europejski i amerykańskie.
Podłaczyliśmy, włączamy a tu jasno jak na słońcu :D Poprostu błysk i sfond :P Oddał na serwis odrazu i sie okazało ze oni zapomnieli przełączyc na napiecie europejskie :D
No i teraz czekam aź on odbierze nowy sprzet.
Za 350zł, taki sprzet!? Ja bym kupował w ciemno. Przecieź osobno to to mozna sprzedać za 2–3 razy więcej!!!! Same pamięci kosztuja ok 150–200 zł.
krecik:
Jest to (bardzo) dobra płyta. Ale zastanów się, czy nie lepiej kupić nowego kompa (chociaź ten wcale nie jest taki zły).
Narazie nie mam kasy na nowego.
Ale skoro mówisz źe to bardzo dobra płyta no t owezme jego całego kompa.
W końcu 350 źł to nie jest tak duźo jak na taki komputer :D
Jest to (bardzo) dobra płyta. Ale zastanów się, czy nie lepiej kupić nowego kompa (chociaź ten wcale nie jest taki zły).
Strona 1 / 1