sesje przy nagranej plycie

witam! nie dawno postanowilem w koncu zmienic system. dotychczas kozystalem z win98 - teraz xp. i tu pojawia sie moj problem (nie jestem ekspertem jezeli chodzi o ten system:)). mianowicie przy nagrywaniu plyty cd-r w nero jest mozliwosc dogrywania plikow badz usuwania (ale tylko wizualnego nie fizycznego) czyli tworzenia tzn. plytki wielosesyjnej. w windowsie98 mozna bylo przelaczac te sesje. i jezeli np. przy nagrywaniu usunalem (wizualnie) jakis plik to wystarczylo przelaczyc sesje azeby znowu go odzyskac. czy istnieje taka mozliwosc w xpku? bo szukalem chyba wszedzie i nie moge tego znalezc. bo mam wiele plyt ktore nagralem jeszcze za czasu 98. a chodzilo mi o to azeby ukryc niektore pliki. prosze o pomoc. pozdrawiam!

Odpowiedzi: 5

stachowski - byłeś na www.cdrinfo.pl - w plikach ?
Rebe
Dodano
14.07.2007 22:18:50
W UsTawieniach a mam NeR0 6 Bo 7 jets Za MaLA MAsz przy zgrywaniu jak dodasz pliki Do nagrania Jako Dane NP: Tworz Dysk Multisesyjny Czy Cos Takiego Zaznaczasz Albo nie ACha Najlepiej Kupic Extra Plytke DVD-RW -- MoZesz Ja NagraC kilka Razy A Za 1 razem Robisz FORMAT .. NormaLnie jak Na Dysku Wypas Po Prostu .....
ReD
Dodano
14.07.2007 22:11:35
..W UsTawieniach a mam NeR0 6 Bo 7 jets Za MaLA MAsz przy zgrywaniu jak dodasz pliki Do nagrania Jako Dane NP: Tworz Dysk Multisesyjny Czy Cos Takiego Zaznaczasz Albo nie ACha Najlepiej Kupic Extra Plytke DVD-RW -- MoZesz Ja NagraC kilka Razy A Za 1 razem Robisz FORMAT .. NormaLnie jak Na Dysku Wypas Po Prostu .....
ReD
Dodano
14.07.2007 22:10:00
znalazlem cdroller ale wydaje mi sie ze potrzeba pelna wersje (ktora jest platna) azeby zgrac pliki z wczesniejszych sesji. czy nie ma jakichs darmowych programow do tego??
stachowski
Dodano
12.07.2007 17:26:40
[b]Session selector[/b] wrzuć w szukajkę ( na początek ).
Rebe
Dodano
12.07.2007 14:07:17
stachowski
Dodano:
12.07.2007 13:50:11
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1