SerwisPack 2 – plik uszkodzony
Sciągnęłam serwis packa ze strony CentrumXP i przy wyodrębnianiu plików wyskoczył błąd "plik uszkodzony". Co ja mam teraz zrobić z tym fantem? Tyle ściągania i na nic?
Odpowiedzi: 5
marika:
Ciekawe jak zrobić by cytat z poprzedniego posta był w okienku?
Najproscie to chyba kliknac przcisk cytuj obok posta ktory chce sie zacytowac :wink:
Mozna sie rowniez zabawic w reczne wpisywanie BBCode'ow
marika, czasami tak sie zdarza jesli sciaga sie z pomoca jakichs downloaderow wielowatkowych w rodzaju DAP, FlashGet, itd.
Sciągałam go przy pomocy menadźera pobierania plików z mozilli.Ale po sprawie bo automatyczne aktualizacje ściągnęły same i juź go mam. Pozdrawiam
Ciekawe jak zrobić by cytat z poprzedniego posta był w okienku?
Czy ktos tu pyta skad Ty sciagnales SP2 ?
marika, czasami tak sie zdarza jesli sciaga sie z pomoca jakichs downloaderow wielowatkowych w rodzaju DAP, FlashGet, itd.
ja sciagnalem sp2 z torrent.org.pl i wszystko jest ok
marika:
Sciągnęłam serwis packa ze strony CentrumXP i przy wyodrębnianiu plików wyskoczył błąd "plik uszkodzony". Co ja mam teraz zrobić z tym fantem? Tyle ściągania i na nic?
Czasem tak bywa :?
Pozostaje sciagnac jeszcze raz, kupic gazetke z plytka zawierajaca SP2 badz zamowic ja w MS
Strona 1 / 1