servis pack do xp wywalił jave :(
po zainstalwoaniu servis packa do xp niedziała mi java w przeglądarkach mimo ze ściągnołme ją. Po zainstalowanu pacza dochodzi opcja w menu start "okresl dostep do programów i ich ustawień" tak własnie mam wyłalczona jave niemoge jej włoczyć inne usawienia dasie odłaczyc ale java sie niechce uruchomic. Ratujcie bo niemoge netu przeglądac prawidłowo :(
Odpowiedzi: 2
zainstalowałem tego co ma 135mb nabak dobrze jest zainstaowany tylko niewie czemu niemoge teraz tam javy włączyc, napoczątku myślałem ze niemam zainstalowanej ale potem kapłem sie ze w ustawnieach jest wyłałczona i neida sie jej włalczyc moim zdaniem musi byc jakis katalog z którego win pobiera te jave bo jak zmieniam inne ustawnieia to cos sobei tam misza i przegrywa a jak zaznaczam jave klikam "ok" to zamyka okno bez zmian właczam ponownie te ustawienia i dalej jest wyłączona no mam problem bo niektóre stronki bez javy niewchodzą :( niechce misie formata robic ;(
Jakiego SP1 instalowałes tego co ma powyźej 100 mb czy tego z 30 mb ??.Dziwie sie ze win nie korzysta ci z javy !!
Strona 1 / 1