services.msc
Witam ma takie pytanie Chciałbym poprosic o pokazanie mi funkcji ktore sa zbyteczne w Windows XP Profesional Klikam menu start > uruchom i wpisuje services.msc I pokazuje mi okno z wszystkimi usługami systemu Windows Np. co to jest za funkcja : PDScheduler Mam ju uruchomiona ale nie jest opisana Dziękuję za pomoc
Odpowiedzi: 3
Zalezy Ci na skonfigurowaniu wszystkich usług (w tym tych systemowych) czy dodatkowych/niestandardowych powstałych przy okazji instalacji softu?
PDScheduler stworzył program do defragmentacji PerfectDisk.
HijackThis we wpisach 023 listuje niestandardowe usługi, pokaż te wejścia to ktoś podpowie które można spokojnie wyłączyc etc.
Rebe, cxp != cpx ;]
PDScheduler stworzył program do defragmentacji PerfectDisk.
HijackThis we wpisach 023 listuje niestandardowe usługi, pokaż te wejścia to ktoś podpowie które można spokojnie wyłączyc etc.
Rebe, cxp != cpx ;]
Jest również na cpx - strona gówna portalu - jakiś przykładowy opis sugerowanych ustawień.
Do tego możesz przejrzeć zawartość linków w pkt 5 stąd: http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=40538
Strona 1 / 1
<div>No pacz, Bobi, 3 litery, a mam problem z kolejnością .</div> <div>Dziękuję za poprawienie..<br><br><font color="#800080">Proszę<br><b>Bobi</b></font><br><font face="Verdana"></font></div>
Witam przepraszam ze dopiero teraz odpisuje ale mialem lekki wypadek :) Rana cięta palca :) Dziekuje za odpowiedz na pytanie W windowsie jestem laikiem ale chce sie uczyc "Bobi" Nie kojaze o co moze chodzic z "HijackThis" Przczytalem artykul na temat komendy services.msc I stad to moje pytanie "Rebe" podal mi linka ale w punkcie ktory mnie najbardziej interesuje strona wygasła:) Zalezy mi na wylaczeniu funkcji ktore sa zbytecne a zajmuja pamiec Jeszcze raz dziękuje za pomoc Pozdrawiam