Service pack 3
Witam ! Jako ze mam sp 3 ale wiadomo ang. nie mogę wrzucić na mojego pl xp. Jest jakiś sposób żeby to obejść ? Tylko proszę bez odp w stylu poczekaj do PL wer. albo zmień na ang. xp :). Pozdro !
Odpowiedzi: 11
Ok juz wiem jak zainstalowac sp3 na pl xp. Pozdro
Przyklejony, w tym dziale, temat z boot.ini w tytule - w skrócie:
Należy nadmiarową linijkę z wpisu usunąć.
A to dorzyce ostatnie pytanie (szczegol ale meczy). Chcialem wrzucic nowy system na stary, jednak cos sie pochrzanilo i nie udalo sie.. Jednak xp dziala bez problemow. Jedno co zostalo to po bootowaniu do wyboru 2 systemy i xp i :) xp widaomo co nie wybiore i tak bedzie to samo. I tu pytanie jak sie pozbyc tego ekranu z wyborem ?
Może być jeszcze jedno - w menadżerze urządzeń we właściwościach kontrolera typ urządzenia z automatyczne wykrywanie na wyłączony (albo jakoś tak) ustawić dla odpietych urządzeń. Tyle, że pamiętać o tym trzeba jak sie podłącza coś pod tasiemkę
Mógł by ktoś jeszcze sie wypowiedzieć ale dzięki za info. Pozdro..Ale jeszcze jedno pyt. z innej beczki - Zauważyłem ze czas włączanie systemu wydłuża sie i skraca w zależności od tego jak mam podłączone do taśmy, czy jest to jakaś reguła czy przypadek ?
-
[quote=MArhio2000]... czas włączanie systemu wydłuża sie i skraca w zależności od tego jak mam podłączone do taśmy,.. [/quote] Ciekawe co ? Jeżlei mowa o HDD/ATAPI to moze w grę wchodzić niepoprawne zworkowanie lub róznica w dostępnych trybach pracy urządzeń powodująca opóźnienia.
Ponieważ nie zostąły7 rozwiane moje wątpliwości odzwierciedlone pytaniem w PS zawartym więc póki ten nastan zmianie nie ulegnie napiszę, że takie instrukcje są co najmniej na jednem z form do grupy cxp należacych, żeby za daleko nie odsyłac ( gdyby się okazało, że SP3 jest dostępny publicznie bądź że Autor jest oficjalnym betatesterem - nie opisze stanu mego oblicza w czasie klepania tej nazwy - to .. bliższe dane dot. lokalizacji objasnień mam w pamięci ).
PS.
PS.
Skoro jesteś laikiem to jednak weź pod uwagę to co ChrisGud napisał [quote]mogą być później problemy z systemem.
[/quote] bowiem gra moze nie być warta świeczki ( w te 10% przyrostu wydajności to nie wierz ).
" robis= się to w sposób identyczny jak w wypadku niezgodności językowej przy SP2".
Jestem na tyle laikiem ze nie mam pojęcia jak to sie robi, jak piszesz w takim przypadku jak w j.w cytat.
Wiec jeśli to nie problem dajcie link do instrukcji lub coś innego. Pozdrawiam i życzę mniej dyskusji odbiegających od tematu
Zapytałeś czy istnieje mozliwość instalacji SP3 w angielskiej wersji językowej na polskim systemie. Otrzymałeś informację potwierdzająćą taką możliwość więc daruj sobie wywody nt. logiczności Twoich wypowiedzi.
Nię będę jednak nadwyrężał Twoich nerwów i rozwinę są odpowiedź dodając do niej informację " robis= się to w sposób identyczny jak w wypadku niezgodnosci językowej przy SP2".
ChrisGud - zanim zaczniesz się wcinać to sprawdź czy aby na pewno rozumiesz sens wymiany zdań, do kórej chceszz dołączyć, a po drugie - to juz do tej części, która zdała Ci się merytoryczną - zweryfikuj czy to co masz zamiar napisac jest prawdą ( część pierwsza ) lub czy stanowi to odpowiedź na pytania, które padły ( część druga ).
PS.
To SP3 jest już dla wszystkich fachowców z branży ?
Oj Rebe, Rebe. Trochę inwencji. Czy jak pytasz żonę, dziewczynę czy Cię kocha - odpowiedź Tak Cię satysfakcjonuje? :/ @MArhio2000: Niestety przypuszczam, że nie da się tego w tej chwili obejść a nawet jeśli się da to mogą być później problemy z systemem.
Tak. No to naprawdę ściśle uwzględniając moje 2 sugestie które są logiczne. Wiec rozumiem ze nie ma żadnego innego sposobu ?
[quote=MArhio2000]Witam ! Jako ze mam sp 3 ale wiadomo ang. nie mogę wrzucić na mojego pl xp. [b]Jest jakiś sposób żeby to obejść ?[/b] Tylko proszę bez odp w stylu poczekaj do PL wer. albo zmień na ang. xp :). Pozdro ![/quote]
Tak.
PS.
Zacytowałem, bo jeszcze by ktoś uznał, że nie odpowiadam ( ściśle ) na pytania.
Strona 1 / 1