Service pack 3 ...

witam mam pytanko :) zainstalowalem sp 3 wszystko smiga :) z tego co wiem załatał on wszystko luki :) no dobra ale zaczne od rzeczy...chce zainstalować patcha "pack-vista-inspirat-2-1.0" czy to nie popierdzieli tego co załatał sp3 ? czy smiało moge instalowac :) bo mając sp 2 ciagle uzywałem tej łatki...:) a ponoć można miec " aero " z visty na service packu 3...to by była lepsza opcja...z góry dzięki za odpowiedzi ;] pozdrawiam!

Odpowiedzi: 4

w takim razie mam coś ciekawego dla Ciebie :) znajdź na necie...a dokładniej wpisz w google " Windows XP PRO Final PL SP 3 torrent vlk " jest to cały windows xp odrazu z wgranym service packiem 3 :) wszystko smiga sam go uzywam :) i co najelpsze ma juz w sobie IE w wersji 7 i WMP w wersji 11 :) znajdziesz oczywiscie torrent chyba wiesz co to jest :) sciągniesz z torrentów tego xpka...oczywiscie będzie on w obrazie...wypalisz przez nero, alcohola czy jakiś tam program :) następnie zainstalujesz na nowo system :) będzie to najlepsza opcja...pliki ktore chcialbys zostawic wrzuć sobie na inną partycję bądź nagraj na płytki :) -------------------------- a sciągałes polską wersje SERVICE PACKA 3 ? ...bo z tego co wiem to na WINDOWS UPDATE jeszcze go niii ma... pamiętaj : Do polskiego XPKA - Polski SP3 Do anielskiego XPKA - Angielski SP 3 Do polskiego XPKA - Angielski SP 3 SIE NIE ZAINSTALUJE i tak dalej :)
Jacussi
Dodano
09.05.2008 01:15:41
Nawet ze strony update nie chce zainstalować:redface:
kadar
Dodano
09.05.2008 00:27:11
licz sie z tym ze jezeli masz polską wersje windowsa musisz sciągnac polską wersje sp3... :)
Jacussi
Dodano
08.05.2008 13:42:58
Czy SP3 zainstalowałeś bez problemu?? Ja instaluję 5 raz (nawet ze strony update) i nie mogę zainstalować.:redface:
kadar
Dodano
08.05.2008 02:23:36
Jacussi
Dodano:
07.05.2008 15:14:04
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1