Service Pack 2 Xp a kwestia platformy.
Od wyjścia SP2 instalowałem go na kilku komputerach (ok. 10),i wyszła ciekawa sprawa.
Na te 10 sztuk w trzech przypadkach pojawiły się po instalacji drobne problemy,wszystkie na platformie AMD.
Przypadek ?
Zmowa ?
Co innego ?
:P
Więc dałem ankietę aby forumowicze wypowiedzieli się na ten temat.
Od razu zaznaczam źe nie jestem źadnym fanatykiem Intela,ale po prosty zastanowiło mnie to.
Więc do dzieła :wink:
Na te 10 sztuk w trzech przypadkach pojawiły się po instalacji drobne problemy,wszystkie na platformie AMD.
Przypadek ?
Zmowa ?
Co innego ?
:P
Więc dałem ankietę aby forumowicze wypowiedzieli się na ten temat.
Od razu zaznaczam źe nie jestem źadnym fanatykiem Intela,ale po prosty zastanowiło mnie to.
Więc do dzieła :wink:
Odpowiedzi: 15
1. chip schodzi na psy i koty :?
2. asus[nforce2]+antek1700+@2400+ gf fx 5700 win he pl sp2 i 0 problemow :)
2. asus[nforce2]+antek1700+@2400+ gf fx 5700 win he pl sp2 i 0 problemow :)
link taki wychodzisz z domu idziesz za rog i kupujesz gazete a ja poprostu zle napisalem czytalem w chipie. sorki:)
Maciek:
:) czytalem o tym na chipie]
:shock:
Daj linka .
:) ja nie mam legalny klicz ja mam legalne pudelko i licencje :) a problemy pojawiaja sie bo microsoft jest zlosliwy i dla tych co sobie zmieniaja keje czy stosuja inne programy ewentualnie sie bawia rejestrem, zaczyna sie im ppsuc winda i pojawiaja sie problemy [sam tego nie wymyslilem czytalem o tym w chipie]
Witam.
Trzy instalki na pltformie AMD i zadnych naprawde zadnych problemów. Z tym ze wszytstkie to instalki sp2 z WU, i w zaleznosc od potrzeb instalowalo od 80MB do 115MB.
Pozdrawiam.
Trzy instalki na pltformie AMD i zadnych naprawde zadnych problemów. Z tym ze wszytstkie to instalki sp2 z WU, i w zaleznosc od potrzeb instalowalo od 80MB do 115MB.
Pozdrawiam.
Maciek:
ja nie mialem problemu z sp2 tak apropo problemy pojawiaja sie jak nie masz ;egalnej wersji xp !
Tak ?
Nie wiedziałem :shock:
Myślałem źe przy nielegalnej wersji Win nie zainstalujesz packa :idea:
A powaźnie to podaj jakieś argumenty dlaczego mogą pojawić się problemy z pirackimi wersjami (teoretyzując źe masz legalny klucz :roll: )
Maciek:
ja nie mialem problemu z sp2 tak apropo problemy pojawiaja sie jak nie masz ;egalnej wersji xp !
Tak ?
A powaźnie to podaj jakieś argumenty dlaczego mogą pojawić się problemy z pirackimi wersjami (teoretyzując źe masz legalny klucz :roll: )
Maciek:
Tak ?
Po instalacji SP2 na system miałem lekkie problemy, ale dało się z nimi źyć :wink:
A po integracji z instalką i zainstalowaniu na czystko windowsa odrazu z SP2 zero problemów.
A po integracji z instalką i zainstalowaniu na czystko windowsa odrazu z SP2 zero problemów.
nie mam zadnych problemów na intelu
AMD + ATI + VIA niby kupa g... za przeproszeniem ale zadnych zawiech ani nic w tym stylu.Dziala sp2 bezproblemopwo.
Mam W98 FE bez zadnych SP wiec co bede pisal :mrgreen: .MarcinX:
Co tak słabiutko :wink:
Co tak słabiutko :wink:
instalowałem sp2 2 razy – niemiecki sp2 na niemieckim xp home na pentiumie, a teraz polski sp2 na polskim XP pro na athlonie i tylko na polskim z początku były mikroproblemy z GG (tylko GG nie mógł się połączyć i zabrakło ikonki w trayu). Mam większy problem w IE – niezaleźnie od ustawienia zabezpieczeń, na msdn.microsoft.com nie rozwija mi się automatycznie lewe menu deptree, a tak to gitara 8)
Strona 1 / 1