Service Pack 2 - pytanie

Witam serdecznie ! Mam do was pytanie czy instalacja z zintegrowanym XP z Service Packiem różni się od tego bez Service Packa  a jeśli tak to jakimi szczegółami? proszę o odpowiedź 

PS Zintegrowałem Service Pack 2 z Windows XP ale niestety przy bootowaniu płyty wyskakuje błąd a gdy wchodzę do Windows wykrywa mi nowy sprzęt "Stacja dyskietek (B)" proszę pomóżcie jak usunać to! 

Odpowiedzi: 1

Silent Assassin:

Witam serdecznie ! Mam do was pytanie czy instalacja z zintegrowanym XP z Service Packiem różni się od tego bez Service Packa  a jeśli tak to jakimi szczegółami? proszę o odpowiedź 

Nie, nie różni sie niczym (no może pomijając konfiguracje poinstalacyjną dotyczącą Aktualizacji automatycznych i firewalla) 

Silent Assassin:
PS Zintegrowałem Service Pack 2 z Windows XP ale niestety przy bootowaniu płyty wyskakuje błąd a gdy wchodzę do Windows wykrywa mi nowy sprzęt "Stacja dyskietek (B)" proszę pomóżcie jak usunać to! 

A może napiszesz jaki to błąd ??

Żółty
Dodano
02.12.2006 00:25:32
  • Silent Assassin 02.12.2006 13:45:01

to błąd CODE 04 tak samo mają niektórzy użytkownicy bo przeczytałem komentarze pod waszą poradą bo robiłem według tje porady co to za błąd i jak go naprawić proszę o pomoc!<br>

Silent Assassin
Dodano:
01.12.2006 21:37:53
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1