SERDECZNIE PROSZĘ O POMOC

Szanowni internauci,proszę o pomoc. Otórz poźyczyłem od kolegi film do obejrzenia. Gdy chciałem skopiować ten film na twardy dysk to pojawił się komunikat:Błąd kopiowania plików lub folderu, nazwa filmu oraz nieprawidłowa funkcja MS–DOS. Po tym komunikacie juź nie skopiowałem filmu na twardy dysk. Zastaniawiam się czy to wina systemu (WINDOWS XP HOME) czy wina płyty z filmem. Za rozwiązanie tego problemu Z GÓRY INTERNAUTOM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ.

Z powazaniem
Krzychumag.

Odpowiedzi: 5

albo ją się da wyczyścić i wtedy pójdzie, albo nie pójdzie wcale.tak jest z filmami,często się tak robia.
klonpiotr
Dodano
09.04.2005 15:30:59
to wina płytki – albo masz ją tak zabrudzoną/porysowaną i napęd sobie z korekcją nie radzi albo jest źle wypalona (chociaź to chyba mniej prawdopodobne)

Jeśli płytka jest brudna, to postaraj się ją przetrzeć i spróbuj ponownie. Jeśli jest porysowana, to na tym odtwarzaczu co masz nic nie zdziałasz – moźesz sprobować pójść do jakiegoś znajomego i u niego próbować kopiować.
The_judge
Dodano
09.04.2005 13:33:21
Pewno się źle nagrał film ;)
Anonymous
Dodano
09.04.2005 13:03:42
Serdecznie dziękuję za poradę.Otórz po włoźeniu filmu do napędu prędkość jest dobra,tylko po jakimś czasie napęd zwalnia i pojawia się błąd o którym pisałem wcześniej.

Zpowaźaniem
Krzychumag
krzychumag
Dodano
09.04.2005 12:53:44
Z tym MS–DOS to trochę dziwne. Ale czy film śmiga od deski do deski bez szwanku. Czy komunikat pojawił się na początku kopiowania czy zaś część została skopiowana i potem trach !!!
Gdybam se tak bo moźe płytka nie bardzo zadbana albo coś lipnie wypaliło CD w jakimś momęcie. :?:
Pan i pastuch
Dodano
09.04.2005 01:39:11
krzychumag
Dodano:
08.04.2005 23:39:19
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1