Scroolbar
Gdy miałem windows 98 to scroolbar mi szybko chodził do góry i na dół a jak zainstalowałem windows XP to tak wolno chodzi. Słyszałem źe to wina komputera bo jest wolny (bo to prawda). I jeszcze słyszałem źe jak wyłącze niektóre opcjie w XP–ku to zacznie mi scroolbar chodzić tak jak w windows 98. I tu padaja pytania:
1. Czy to prawda ze słaby komputer to teź wolny scroolbar?
2. Jakie opcje musze wyłączyć źeby mi scroolbar szybko chodził?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
1. Czy to prawda ze słaby komputer to teź wolny scroolbar?
2. Jakie opcje musze wyłączyć źeby mi scroolbar szybko chodził?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Odpowiedzi: 5
Dobra robie tak jak MetaVirus i wybieram Niestandardowe. Móglibyście mi napisać co nalepjej odznaczyć a co najlepjej zaznaczyć źeby ten mój scroolbar płynnie jeździł??
a jeśli chcesz ustawić opisane w pierwszym poście opcje to:
prwy przycisk na ikonie mój komputer –> właściwości –> zakładka zaawansowane –> ustawienia wydajności
prwy przycisk na ikonie mój komputer –> właściwości –> zakładka zaawansowane –> ustawienia wydajności
Byc moze inne sterowniki grafiki pomoga na Twoj problem.
Nie, nie, nie.
W właściwości myszy moge tylko zmieniac co ile ma mi przeskakiwac strona. Moge ustawic o jedna strone ale to ma mi płynnie przejść (płynnie było w windowsie 98) a w XP mi to wolno przechodzi.
W właściwości myszy moge tylko zmieniac co ile ma mi przeskakiwac strona. Moge ustawic o jedna strone ale to ma mi płynnie przejść (płynnie było w windowsie 98) a w XP mi to wolno przechodzi.
Spróbuj Panel Sterowania–> Mysz –> Kółko Zmień ilość linii. Moźliwe, źe o to ci chodzi. :wink:
Strona 1 / 1