Ścigany przez RIAA
Jak ukryć IP? Kolega sprawdzał tak przypadkiem i ścigają go na www.eff.org/IP/P2P/riasubpoenas Ściągał duźo z KaZa.Czy da sie przed tym jakoś dobrze zabezpieczyć???Czy IP przypisywane dynamicznie jest rozwiązaniem??
PS; Tak dokładnie to nie wiem gdzie to wciepnąć, ale pasuje do działu "O wszystkim"
PS; Tak dokładnie to nie wiem gdzie to wciepnąć, ale pasuje do działu "O wszystkim"
Odpowiedzi: 17
Pawek napisal
Maryske to ja ewentualnie moge na kolanach posadzic i w policzek pocalowac (mowa o mojej sasiadce)
Idź palić maryśkę... My tu prowadzimy powaźne dysputy
Maryske to ja ewentualnie moge na kolanach posadzic i w policzek pocalowac (mowa o mojej sasiadce)
Doktor X:aligator pamietasz? ktos niedawno upominal o bzduropisaniu....
Idź palić maryśkę... :P My tu prowadzimy powaźne dysputy :lol: :mrgreen:
PS. Jak ściągasz i "oni" będą chcieli coś na Ciebie znaleźć, to ZNAJDĄ – nie martw się. Więc...
to jedyne skuteczne na 100% rozwiązanie.Rebe:Nie kraść.
Doktor X:aligator:fije:Czy gdzieś napisałem, źe jestem? :roll:
A ja gdzieś napisałem źe jesteś :?: Spytałem tylko czy źeś...jak ew. źeś...:wink:fije:To juź bardziej chętny chyba jest El Nino :D
Chiba to sie pchła na pewnej części z reguły :wink: :lol:
aligator pamietasz? ktos niedawno upominal o bzduropisaniu....
Znowu źeś mnie rozwalił doktorku... :lol: :lol:
Szybko posta strzeliłeś, szkoda tylko źe nie pomyślałeś równie szybko i wyszło jak wyszło, znowu kurna... :wink:
Doktor X:aligator:fije:Czy gdzieś napisałem, źe jestem? :roll:
A ja gdzieś napisałem źe jesteś :?: Spytałem tylko czy źeś...jak ew. źeś...:wink:fije:To juź bardziej chętny chyba jest El Nino :D
aligator pamietasz? ktos niedawno upominal o bzduropisaniu....
Znowu źeś mnie rozwalił doktorku... :lol: :lol:
Szybko posta strzeliłeś, szkoda tylko źe nie pomyślałeś równie szybko i wyszło jak wyszło, znowu kurna... :wink:
aligator:fije:Czy gdzieś napisałem, źe jestem? :roll:
aligator pamietasz? jeszcze nie tak dawno upominales mnie o bzduropsaniu.....
fije:Czy gdzieś napisałem, źe jestem? :roll:
A ja gdzieś napisałem źe jesteś :?: Spytałem tylko czy źeś...jak ew. źeś...:wink:
fije:To juź bardziej chętny chyba jest El Nino :D
Czy gdzieś napisałem, źe jestem? :roll: To juź bardziej chętny chyba jest El Nino :D
fije:EL NINO:Tydzien krecenia worem :P :lol: .
A kto będzie kręcił?? :D
Jak źeś chętny, to moźesz Ty, fije... :wink:
EL NINO:Tydzien krecenia worem :P :lol: .
A kto będzie kręcił?? :D
Tydzien krecenia worem :P :lol: .Ad@$:A jakie są kary???
kwak:oj juz nie gadajcie ze nie scaigacie z kazy ci wszyscy prawoźądni, napewno kazdy z was ciagnie z netu co sie da
z reszta kaza jest du du#y sa lepsze sposoby na sciaganie :wink:
Obraźasz mnie swoimi insynuacjami.
A jakie są kary???
Ad@$:Czy IP przypisywane dynamicznie jest rozwiązaniem??
Wątpie czy RIAA chciała by kogokolwiek w Polsce pozywać o korzystanie z Kazzy do sądu. Piszesz o tym zmiennym IP. W Polsce było juź kilka spraw w których ktoś dokonywał jakieghoś pzrestępstwa przez Internet z dynamicznym IP. Zawsze da się dojś kto to był, bo operatorzy (np TPSA)mają logi: kto kiedy z jakiego IP korzystał
Rebe:Nie kraść.
A alternatywa??
hehhe wszyscy z tych "niby pozadnych" co nie sciagaja z kaazy na bank maja "bardzo legalne" oprogramowania do kompow :lol:
To jest tak jakby Judasz nauczal o lojalnoci i uczciwosci wobec bliskich...
To jest tak jakby Judasz nauczal o lojalnoci i uczciwosci wobec bliskich...
oj juz nie gadajcie ze nie scaigacie z kazy ci wszyscy prawoźądni, napewno kazdy z was ciagnie z netu co sie da
Ad@$:Jak ukryć IP? Kolega sprawdzał tak przypadkiem i ścigają go na www.eff.org/IP/P2P/riasubpoenas Ściągał duźo z KaZa.Czy da sie przed tym jakoś dobrze zabezpieczyć???Czy IP przypisywane dynamicznie jest rozwiązaniem??
Nie kraść.