Ścigany przez RIAA
Jak ukryć IP? Kolega sprawdzał tak przypadkiem i ścigają go na www.eff.org/IP/P2P/riasubpoenas Ściągał duźo z KaZa.Czy da sie przed tym jakoś dobrze zabezpieczyć???Czy IP przypisywane dynamicznie jest rozwiązaniem??
PS; Tak dokładnie to nie wiem gdzie to wciepnąć, ale pasuje do działu "O wszystkim"
PS; Tak dokładnie to nie wiem gdzie to wciepnąć, ale pasuje do działu "O wszystkim"
Odpowiedzi: 20
Ad@$:Pawek:Bo ich nie ma... Jeśli chodzi o korzystanie na swój uźytek prywatny...Ad@$:numerów artykułów Ci nie podam
Ale trzeba się stosować do licecji programu.
a co jesli sie jej jeszcze nie przeczytalo :?: ;) :P
Pawek:Bo ich nie ma... Jeśli chodzi o korzystanie na swój uźytek prywatny...Ad@$:numerów artykułów Ci nie podam
Ale trzeba się stosować do licecji programu.
Bo ich nie ma... Jeśli chodzi o korzystanie na swój uźytek prywatny...Ad@$:numerów artykułów Ci nie podam
Pawek:Tylko za co mają skazywać, skoro tu w świetle polskiego prawa przewaźnie wszystko odbywa się w zgodzie z nim :?: :idea:
No no :o
Tego to bym nie powiedział, bo jest to zawarte w polskim prawie, ale prawnikiem nie jestem i numerów artykułów Ci nie podam
Tylko za co mają skazywać, skoro tu w świetle polskiego prawa przewaźnie wszystko odbywa się w zgodzie z nim :?: :idea:
fidelio:No własnie czy kogos juz skazali za sciagnie w Polsce? :?:
Jeźeli chodzi o skazanie to chyba nie, ale jak juź jesteśmy w tej UE to ma być to bardziej egzekwowane
hahahahahaa
Z tego co plotka mowi na forum to EL NINO jest fachowcem nie tylko od krecenia worem....hehehe
.... bez komentarza........ :lol: :lol: :lol: :lol:
Z tego co plotka mowi na forum to EL NINO jest fachowcem nie tylko od krecenia worem....hehehe
.... bez komentarza........ :lol: :lol: :lol: :lol:
Jeśli te pliki okazałyby się nielegalne, to wtedy dopiero Cię mogą "capnąć", bo tak nie mają pewności co ściagasz, a źe ściągasz to jeszcze w świetle legalności oprogramowania P2P nic nie znaczy...
A własnie mam pytanie przy okazji. Czy organa sciagania moga mnie capnąc tylko po logach, czy tez muszą znaleźc u mnie na płytach badz dysku sciagane pliki? Moze ktoś wie? Bo to ciekawa kwestia.
No własnie czy kogos juz skazali za sciagnie w Polsce? :?:
Tylko ??? 200zl jak niemasz co z kasa robic to daj mi. :lol: A tak propo tej kazzy starszy (tata dla ckm'ow :wink: )mojego kolegi ma lacznie 14tys plyt i wszystko z kazzy jak wchodzi policja to 1 tys daje i po sprawie 8) Tak mi somsiedzi jego mowili ale czy to prawda to niewiem.
EL NINO:Tydzien krecenia worem :P :lol: .Ad@$:A jakie są kary???
Widzę, źe masz super fach. Pytam się powaźnie bo podobno tylko 200 złociszy
EL NINO:Tydzien krecenia worem :P :lol: .Ad@$:A jakie są kary???
Widzę, źe masz super fach. Pytam się powaźnie bo podobno tylko 200 złociszy
Nie ma jak to rady doswiadczonych fachowcow... :wink:
Wiedzialem ze moge na wac liczyc... :wink:
Wiedzialem ze moge na wac liczyc... :wink:
Ilez to roboty ? Cztery kliki zrobie i Trawojad moze tylko z bańki w monitora szczelic :mrgreen: :lol: .Pawek:Zacznie stresy wyładowywać na forum :lol:
Pawek:Zacznie stresy wyładowywać na forum :lol:
Dochtor ze mnie źaden i mogę się mylić :wink: alem myślał źe to właśnie się dzieje :lol:
EL NINO:To juz ten etap. Jeszcze ze cztery wyjarasz i bedziesz sie chcial wieszac :P :P .Doktor X:Zaczym czuc sie dyskryminowany za moje hobby :wink:
Kurka wodna, EL NINO. Nie strasz niepotrzebnie chłopaka, bo jeszcze to rzuci i co wtedy :?: :P Zacznie stresy wyładowywać na forum :lol:
To juz ten etap. Jeszcze ze cztery wyjarasz i bedziesz sie chcial wieszac :P :P .Doktor X:Zaczym czuc sie dyskryminowany za moje hobby :wink:
Zaczym czuc sie dyskryminowany za moje hobby :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szkoda, kurna... Bo zapowiadał się ciekawy wieczór :P :mrgreen: