Sciaganie zwykla przegladarka
niewiem czy ten topic tu moze byc (czy ten dzial) ale wlasnie sciagam plik , ma on 120 MB tzn zajmuje no i mam 105 mb i transfer ten sam i niby ze sciaga ale nic nie dodaje , nadal jest 105 mb od dlugiego czasu , a transfer : 13,3 kb/s , co mam zrobic zeby sie dalej sciagalo ?? o ile cos sie da zrobic :cry:
i wlasnie zauwazylem ze mi transfer spada a nic nie sciaga :| tylko nie mowcie ze od nowa bo sie zabije ,wczoraj do 2 w nocy na to czekalem ale to inna wersja byla ( sciagam Bid For Power) i tera jeszcze inna juz z 3 h , niemowice ze od nowa ;(
i wlasnie zauwazylem ze mi transfer spada a nic nie sciaga :| tylko nie mowcie ze od nowa bo sie zabije ,wczoraj do 2 w nocy na to czekalem ale to inna wersja byla ( sciagam Bid For Power) i tera jeszcze inna juz z 3 h , niemowice ze od nowa ;(
Odpowiedzi: 6
tylko po co, jak mozna miec darmowy program ktory oferuje to samo :wink:leon1313:
a gdybyś chciał wydać pare groszy na programik to chyba LeechGet jest najlepszy (co kraj to obyczaj...)
a gdybyś chciał wydać pare groszy na programik to chyba LeechGet jest najlepszy (co kraj to obyczaj...)
I tak to jest jak sie menadźerów downloadu nie uźywa przy wiekszych plikach.... :)IMHO obawiam sie źe nie pozostaje ci nic innego niź kliknięcie na anuluj.Na przyszłość polecam flashgeta.
dzial raczej nie ten :–) ale zainstaluj jakiegos "sciagacza plikow" bo maja opcje dokanczania sciagania.Polecam Getrigta–a bo zdaje sie jest ze darmowy to podobno najlepszy
no zwykla przegladarka , co sie klika na jakies pobieranie ZAPISZ , URUCHOM , ANULUJ i takie te
jakim progsem to zasysasz ?
Strona 1 / 1