samolot z zapalki :)
http://img148.exs.cx/img148/7522/zbudujsobiesamolotpl5az.jpg ciekawy pomysl musze go zrealizowac jak mi sie uda zrobic to powiem jaki efekt :D
Odpowiedzi: 12
wiecie ze to nie glupi pomysl :twisted:
gdyby jeszcze podpalić samolocik pewinie by szybciej latał :D
jeszcze zamontować na nich małe wyrzutnie rakiet i będzie 3 wojna światowa!
heh z jednej paczki zapalek troche sie zrobi tych samlocikow, raczej rzadko beda ladowac :lol:
:lol: :lol:
Dobre... muszę nałapać much i wtedy będzie się robiło samolociki :lol:
Dobre... muszę nałapać much i wtedy będzie się robiło samolociki :lol:
ciekawe jak one bedą lądowć......pewnie bardzo awaryjnie
ehhh szkoda ze nie ma jeszcze much :twisted:
Ja robiłem helikopter o identycznym napędzie. I działał zaj.. w moim 8 letnim leniwym kocie zbudził się instynkt łowiecki :D ale czasem muchy nie miały chumoru i nie chciał nawet wystartować.
Oto instrukcja:
:arrow: 1. Przetnij zapałkę na 4 kawałki ( w zdłóź)
:arrow: 2. Dwa kawałki sklej na środku ( ma powstać krzyźyk)
:arrow: 3. Do kaźdego końca przyklej kropelką Muchę (muchy muszą być skierowane głowami w tym samum kierunku).
:!: Gotowe :!:
eeeeeeee tam sadyzm kilka śmigłowców dopadł Rudy (muj kot) a ostatnie muszęta puściłem wolno (bez nóg) ale wolno.[/b]
Oto instrukcja:
:arrow: 1. Przetnij zapałkę na 4 kawałki ( w zdłóź)
:arrow: 2. Dwa kawałki sklej na środku ( ma powstać krzyźyk)
:arrow: 3. Do kaźdego końca przyklej kropelką Muchę (muchy muszą być skierowane głowami w tym samum kierunku).
:!: Gotowe :!:
eeeeeeee tam sadyzm kilka śmigłowców dopadł Rudy (muj kot) a ostatnie muszęta puściłem wolno (bez nóg) ale wolno.[/b]
sadystyczne jak moźna się tak wyźywać na biednych muszkach
raczej nie jedna zapaleczka na 4 muchy... :) slyszalem jeszcze propozycje zeby zamiast much to komary wtedy bedzie odrzutowiec :D
hehe, czy to aby nie jest trochę sadystyczne ?
czegos takiego jeszcze nie widzialem :lol: