samoczynne wylanczanie sie monitora
cze wszystkim
Mama taki oto broblem pod xp
niewiem co jest grane wylancza mi sie sam monitor. Nie jest to wina sprzetowa bo pod linuxem takiego problemu nie mam. Gram sobie np w I.G.I2 lub Gorky0 a tu bum czarny ekran i pomarańczowa ledka na momitorze niestety nie pomaga ruszenie myszka ani klawiaturą.Z początku myslałem ze to wirus ale niestety nic nie wskazuje na to :?: wiec pytam sie co to moze byc
Mama taki oto broblem pod xp
niewiem co jest grane wylancza mi sie sam monitor. Nie jest to wina sprzetowa bo pod linuxem takiego problemu nie mam. Gram sobie np w I.G.I2 lub Gorky0 a tu bum czarny ekran i pomarańczowa ledka na momitorze niestety nie pomaga ruszenie myszka ani klawiaturą.Z początku myslałem ze to wirus ale niestety nic nie wskazuje na to :?: wiec pytam sie co to moze byc
Odpowiedzi: 6
hmm no dobra mam juz ten programik tylko nie moge znalezc gdzie tam sie blokuje te porty :oops:
ja do zamknięcia portów uźyłem ZoneAlarm i jak narazie skutecznie
mam podobny problem tylko gdzie moge znalezc wylaczenie tych portow prosze o pomoc :)
ok juz sobie poradziłem
problem był taki
port5000 i Blazer5 po zamknieciu na stałe portu
wszystko wróciło do normy :D
problem był taki
port5000 i Blazer5 po zamknieciu na stałe portu
wszystko wróciło do normy :D
czasem zdarza mi sie grac i pod linuxem (wine), co do przegrzewania karty – fx5200 z poteznym wentylatorem takze radiatory sa zimne.Zapomnialem dodac wczesniej ze i bez grania jest ten sam objaw
A pod Linuksem grasz? Sterowniki lub przegrzewająca się karta gradiczna mogą być problemem.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Strona 1 / 1