Samoczynne restarty
Przeglądałem już wiele postów na temat restartowania się komputera w trakcie uruchamiania Windowsa XP. Przebrnąłem już przez lekture http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=14270&st=0?entry76658
to nic nie dało
Natomias we wszystkich postach doczytalem sie ze chodzi ludzia tryb awaryjny natomiast ja mam ten sam objaw jak w przypadku normalnego uruchamiania.
Dodam, że nie zmieniałem żadnych elementów w kompie, nie instalowalem ani nie odinstalowywalem od ponad tygodnia zadnych programów.
Natomias podczas walki z Windowsem XP zainstalowłem drugi system równolege i ten nowy chodzi, natomiast ja chcialbym odzyskac stary.
Za pmoc z gory dziekuje
to nic nie dało
Natomias we wszystkich postach doczytalem sie ze chodzi ludzia tryb awaryjny natomiast ja mam ten sam objaw jak w przypadku normalnego uruchamiania.
Dodam, że nie zmieniałem żadnych elementów w kompie, nie instalowalem ani nie odinstalowywalem od ponad tygodnia zadnych programów.
Natomias podczas walki z Windowsem XP zainstalowłem drugi system równolege i ten nowy chodzi, natomiast ja chcialbym odzyskac stary.
Za pmoc z gory dziekuje
Odpowiedzi: 2
nie napisałeś gdzie zainstalowałeś 2 Win.XP
w innym folderze ?
na innym dysku ?
ważan sprawą jest w którym momencie następuje restart
Strona 1 / 1