samoczynne restarty i sprawdzanie dysków

witam , starałem się przeszukać całe forum ale nie widzę podobnego problemu ( może go przeoczyłem ). mam xp home+sp1,sp2 na dysku1 , i mandriwę na dusku 2 ( nie na partycjach a osobnych dyskach twardych ). po uruchomieniu mandriwy wszystko przebiega prawidłowo natomiast uruchomienie xp to wielka loteria , dziś udało mi sie to za 5 razem. majpierw wszystko jest ok . pojawia się tapeta i ikony , jakiś komunikat ( niestety nie udało mi siejeszcze ani razu go przeczytać ) i komp się restartuje, potem samoczynnie włacza się sprawdzanie dysków i wzystko od nowa , za którymś razem "załapuje " dostaje informację że proces winlogon ma błąd i zostanie zamknięty po czym wszystko jest prawe w porządku . wymieniłem zasilacz na silniejszy , zrobiłem pełen skan kompa ( czysty podobno jest) przeinstalowałem systemy i dalej to samo , nie chcę wyłaczać raportowania błędów w biosie bo sporo wydałem na sprzęt i mi go szkoda . prosze o radę

Odpowiedzi: 1

Podgląd zdarzeń - co gada ?? Przyklejony FAQ - BSOD - poczytaj, zastosuj u siebie - podaj numerki.
Żółty
Dodano
21.05.2008 23:48:32
wulfgar5
Dodano:
21.05.2008 20:08:43
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1