Sam sie resetuje :[

Więc tak nie wiem czy to od windowsa czy od karty graficzej ale wydaje mi sie ze od windowsa :wink: Więc tak gdy włącze sobie jakaś gierke to przez chwile moge grać ale komputer mi sie zawiesza i sam sie resetuje :x Gdy zaloguje sie do windowsa pisze mi komunikat źe za niestabilność systemu odpowiada sterownik karty graficznej :evil: Zainstalowałem iny sterownik działo sie tak samo :evil: Więc spowrotem zainstlowałem stary sterownik ale nadal sie resetuje :twisted: Co robić pomuźcie :!:
Wsesołych Świąt źycze :D
Mam karte graficzną :
GeForce 2 mx 400 64 mb
POMUŻCIE :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Odpowiedzi: 6

Sorki za moje głupie posty :cry: Postaram się pisać bardziej zrozumiale :wink: Czyściłem karte ale nic nie pomogło :wink: Postanowiłem ze kupię nową kartę :D
Władek
Dodano
31.12.2005 13:12:09
Władek – mam prośbę. Nim się trzeciego postu dorobisz na forum pomyśl chwilę nad treścią tych dwoch które juź napisałeś.

Póki co bowiem najlepszą poradą wydaje isę, dla Ciebie, być:
Idź do serwisu, zapłać i niech Ci zrobią.
Rebe
Dodano
25.12.2005 12:31:12
Eh przeczyściłem karte ale nadal mi sie resetuje :( Ale mi sie nie resetuje przy wszystkich grach np. w gta 2 moge grać bez problemów ale juz w polanów to nie :wink: A jak podkręcić to w biosie :?:
Władek
Dodano
25.12.2005 12:08:17
1. Wymusić BSOD–a – opis w przyklejonym ,w tym dziale, temacie Bobiego.
2. Przeczytać to co na tym ekranie isę pojawi i sprawdzić w archiwum forum co juź na temat takiego błedu napisano.
3. Zastosować się do znalezionych porad.

Jeźeli to nic nie da to .. siegnąć do tematu " o tym co w poscie być powinno" , zapoznać isę z jego treścią i zastosować w opisie problemu.
Rebe
Dodano
25.12.2005 11:35:04
Grzeje sie !!!!!!!!!
Carlos115
Dodano
25.12.2005 02:17:01
mialem ten sam problem komp ladnie chodzidzil , ale jak wlanczalem gierke to lipa po paru minutach sie resetowal.Wystarczylo go przeczyscic a jak masz opcje w biosie ja nie mam podkrec o 10/15 stopni. najperw sprubuj to pierwsze! pomoze
Carlos115
Dodano
25.12.2005 02:15:33
Władek
Dodano:
24.12.2005 19:45:14
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1