Sagem 800 – Bezpieczne usuwanie sprzetu... Help!
A wiec mam modemik sagem'a (to male bialawe gie) i neo+ no i po instalacji pojawilo mi sie w tray'u ikonka ze strzałką o tresci "bezpieczne usuwanie sprzetu" w ktorej jak nazlosc jest tylko moj ukochany modemik i za cholere nie da sie tego wylaczyc. to tak jakby windows chcial sie go koniecznie pozbyc a mnie sie pytal tylko o zgode...
Odpowiedzi: 16
Bohul napisał:
cos mi sie zdaje ze jest to nie do usuniecia i sluzy do bezpiecznego usowanie sprzetu czyli jak na to klikniemy i zatrzymamy dane urzedzenie to bedziemy je mogli bezpiecznie odlaczyc od komputera czyli w tym przypadku modemu
ps u mnie jest to naprzyklad czytnik pamieci flash
Bohul ma rację. Jest to taki programik który pozwala bezpiecznie odłączyc sprzet od kompa. Np. jesli chcesz odłączyc modem w czasie pracy systemu to klikasz na tą ikonke i wtedy modem sie wyłącza i moźesz odłączyc go od portu USB. To nie jest zaden błąd tylko taka funkcja.
Pozdrawiam Damianos
Rebe:
adik154:
Jeśli macie neostrade to zadzwońcie na 9393 ich obowiązkem jest rozwiązać problem
Poraźon głębią napiszę:
Zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci to nie jest "problem".
AMEN
mi takie cos pojawia sie nawet gdy podlacze drukarke czy podczeriwen pod port usb... takze jest to chyba niewatpliwie funkcja win xp,
mi pomógł plik w załączniku
adik154:
Jeśli macie neostrade to zadzwońcie na 9393 ich obowiązkem jest rozwiązać problem
Poraźon głębią napiszę:
Zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci to nie jest "problem".
U mnie z pamięcią jest nie tak źle:
http://centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=16888
Potem toczyłem rozmowę z Seekerem – bodaj – i ten program nie ze wszystkimi urządzenaimi chce działac, ale ..... jednak w niektórych wypadkach "problem" rozwiązuje.
http://centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=16888
Potem toczyłem rozmowę z Seekerem – bodaj – i ten program nie ze wszystkimi urządzenaimi chce działac, ale ..... jednak w niektórych wypadkach "problem" rozwiązuje.
jak wam to startuje z systemem (uwaźam źe to jakiś programik) to usuńcie go z autostartu źeby nieładował sie razem z systemem.A jak net niebedzie chodził to znaczy ze jest to potrzebne.
cos mi sie zdaje ze jest to nie do usuniecia i sluzy do bezpiecznego usowanie sprzetu czyli jak na to klikniemy i zatrzymamy dane urzedzenie to bedziemy je mogli bezpiecznie odlaczyc od komputera czyli w tym przypadku modemu
Wie ktoś jak to zlikwidować na Amen
ja mam taki sam problem....jak kto wie ja sobie ztym poradzic??????
Mam ten sam problem od czerwca ale nie miałem wcześniej źadnego modemu i to tak zostawiłem aź do dizś, moźe ktoś z was wie jak to zlikwidowac.
Wie ktos
Wie ktos
probowalem– nic to nie daje :( Bledu tez nie widzi źadnego Plis Help Mi!
Zobacz w menedzerze urzadzen czy nie ma przy tym modemie zaznaczonego bledu. Moze jeszcze raz wywalic i ponownie zainstalowac ? Oczywiscie po kazdej operacji wylaczajac kompa ? Moze nowe – inne sterowniki ?
Strona 1 / 1