sąd orzekł ze Kazza jest nielegalna
http://pclab.pl/news16477.html – artykuł
Czy to orzeczenie zmieni jakoś sieci p2p?
Ciekawi mnie opinia uźytkowników, poniewaź ja nie jestem do tego przekonana.
Czy to orzeczenie zmieni jakoś sieci p2p?
Ciekawi mnie opinia uźytkowników, poniewaź ja nie jestem do tego przekonana.
Odpowiedzi: 15
tak tu siem zgadzam z Tobą
to co ktos urzywa i do czego to juz jego sprawa. Ja tylko Ci pisze ze same programy p2p sa zupełnie legalne, i wbrew powrzechnej opini nie słuza tylko do piractwa. Np. direct connect jest programem stworzonym dla rozmow w czasie rzeczywistym czyli jest zwykłym czatem, a emule jest rozbudowanym klientem IRC. To co ktos sciaga czy wysyła przy uzyciu tych programów to jego problem. Samemu programowi nie jestes w stanie nic zarzucić a juz szczegulnie ze jest stworzony dla łamania prawa.
no bo , kto uźywa P2P tylko do prawowitych celów??
damiancore:
he he ... no nie oszukujmy sie,
mogłbys sprecyzowac
he he ... no nie oszukujmy sie,
No flasnie.. :lol: 8)
damiancore:
no to nie naźekaj później , źe w państwie jest źle, bo właśnie w ty teź go w ten sposób niszczysz
A z czego takie wnioski wysnowasz kolega goncior nigdzie nie napisał ze ściaga muzyke albo filmy napisał tylko ze uzywa emule, ja tez uzywam emule do wymiany róznych rzeczy i nie ma w tym nic nielegalnego, sam program tez jest zupełnie legalny. Nawet jak ściągniesz mp3 to jeszcze nie złamałes prawa, bo w Polsce dopiero jak nie usuniesz ich z dysku po upływie 24 godzin to łamiesz prawo.
goncior:
No i co z tego ze jest nielegalna.. Piracki Windows tez jest nielegalny.. a ilu tak naprawde go ma nie zliczy chyba nikt..
Uzywam eMule i uwazam ze jest duzo lepszy od Kazza.
no to nie naźekaj później , źe w państwie jest źle, bo właśnie w ty teź go w ten sposób niszczysz
No i co z tego ze jest nielegalna.. Piracki Windows tez jest nielegalny.. a ilu tak naprawde go ma nie zliczy chyba nikt..
fidelio:
Kazaa juz dawno zeszła na psy. sa tam teraz same wirusy i fake'i. :idea:
ALE CHYBA NIE ZA TO ZAKWALIFIKOWANO JA JAKO NIELEGALNA...
I dobrze. Kazaa juz dawno zeszła na psy. sa tam teraz same wirusy i fake'i. :idea:
damiancore:
sąd orzekł tez kare dla Rywina, a Rywin łowi ryby
a pan lepper ma juź kilka wyroków i co. chodzi dalej taksamo będzie w tym przypadku bo polacy i tak znajdą sposób aby to obejść
raczej na powtorke z napstera nie ma co liczyc – to juz nie te czasy.
sąd orzekł tez kare dla Rywina, a Rywin łowi ryby ':D' , moim zdaniem zmieni tyle źe bedzie napisane źe Kazaa nielegalna i tyle. Kto uzywał bedzie uzywał , a kto nie to pewnie nie
chyba nic nie zmieni , bo nikt nie odinstaluje kaazy jak ktos będzie kazał.ja i tak jej nie uźywam.
Strona 1 / 1