ruchome tapety
mam pytanie.czy moze ktos zna jakies stronki z kturych mozna sciagnac ruchome tapetki?i czy zainstalowanie takiej jest bezpieczne dla systemu?
Odpowiedzi: 4
pIEKAr:Ukey:adam76:mam pytanie.czy moze ktos zna jakies stronki z kturych mozna sciagnac ruchome tapetki?i czy zainstalowanie takiej jest bezpieczne dla systemu?
Kiedys w Komputer Swiat byl taki poddzial poswiecony takim tapetkom. Byly to tapety typu zwiedzanie kosmosy lub wybranej planety. Niestety o ile jest to bezpieczne dla systemu znacznie go spowalnia. No chyba ze ktos ma szybkiego kompa :D
ja mam szybkiego :) na 100 m. ma 2 sek. :)
Wee to jakis mizerny czym Ty go karmisz (pradem od ruskich :?: ) Ja bym poszedl do jakiegos lekarza z tym bo to chyba jakas choroba ze tak wolno "biega (chodzi :?: )" :D
Ukey:adam76:mam pytanie.czy moze ktos zna jakies stronki z kturych mozna sciagnac ruchome tapetki?i czy zainstalowanie takiej jest bezpieczne dla systemu?
Kiedys w Komputer Swiat byl taki poddzial poswiecony takim tapetkom. Byly to tapety typu zwiedzanie kosmosy lub wybranej planety. Niestety o ile jest to bezpieczne dla systemu znacznie go spowalnia. No chyba ze ktos ma szybkiego kompa :D
ja mam szybkiego :) na 100 m. ma 2 sek. :)
adam76:mam pytanie.czy moze ktos zna jakies stronki z kturych mozna sciagnac ruchome tapetki?i czy zainstalowanie takiej jest bezpieczne dla systemu?
1. nie
2. tak
2. tak
Strona 1 / 1