ruchome tapety

mam pytanie.czy moze ktos zna jakies stronki z kturych mozna sciagnac ruchome tapetki?i czy zainstalowanie takiej jest bezpieczne dla systemu?

Odpowiedzi: 4

pIEKAr:
Ukey:
adam76:
mam pytanie.czy moze ktos zna jakies stronki z kturych mozna sciagnac ruchome tapetki?i czy zainstalowanie takiej jest bezpieczne dla systemu?

Kiedys w Komputer Swiat byl taki poddzial poswiecony takim tapetkom. Byly to tapety typu zwiedzanie kosmosy lub wybranej planety. Niestety o ile jest to bezpieczne dla systemu znacznie go spowalnia. No chyba ze ktos ma szybkiego kompa :D

ja mam szybkiego :) na 100 m. ma 2 sek. :)

Wee to jakis mizerny czym Ty go karmisz (pradem od ruskich :?: ) Ja bym poszedl do jakiegos lekarza z tym bo to chyba jakas choroba ze tak wolno "biega (chodzi :?: )" :D
Ukey
Dodano
14.02.2005 15:46:43
Ukey:
adam76:

Kiedys w Komputer Swiat byl taki poddzial poswiecony takim tapetkom. Byly to tapety typu zwiedzanie kosmosy lub wybranej planety. Niestety o ile jest to bezpieczne dla systemu znacznie go spowalnia. No chyba ze ktos ma szybkiego kompa :D

ja mam szybkiego :) na 100 m. ma 2 sek. :)
pIEKAr
Dodano
14.02.2005 15:31:23
adam76:

Ukey
Dodano
14.02.2005 14:32:06
1. nie
2. tak
Rebe
Dodano
14.02.2005 13:50:40
adam76
Dodano:
14.02.2005 13:22:08
Komentarzy: