Rpoblem z kilkoma rzeczami :(
Mam problem :
–gg mi nie moze się połaczyć
–mój antyvirus mks nie chche się updatować :( :( co robić :( :( :( :( :(
Za pomoc BIG THX!!!!!
–gg mi nie moze się połaczyć
–mój antyvirus mks nie chche się updatować :( :( co robić :( :( :( :( :(
Za pomoc BIG THX!!!!!
Odpowiedzi: 14
Kolo ja to to napisałme, edytowałem mego posta,ale tak jak jush napisałem to nic :( :( :( :( Zrobiłem to i nic :(
mefisto_k:
Ale jak?? Kiedyś coś mi pokazywało,
trzeba bylo wtedy kliknąć odblokuj i nie byłoby problemu, a teras kilkasz zakładke 2 wyjątki i przycisk dodaj program. wybierasz exe które ma niebyć zabezpieczone. moźesz teź wybrać odrazu odpowiedni port jeśli wiesz jaki.
Ale jak?? Kiedyś coś mi pokazywało,ale teraz nie?? Jak to zrobic ???? hehhehehe PLISKA!!!!!
P.S udało9 m i się zrobić to ,ale na nic :( :( ALe np. p2p mi chodzi ???????????????????
P.S udało9 m i się zrobić to ,ale na nic :( :( ALe np. p2p mi chodzi ???????????????????
dany program dodać do wyjątków
Spooko,ale jak ?? Jak jestem w okienku to co robić ??????
Odblokować w centrum sterowania (?)
Ok własnie napewno blokuje :D :D : :P Bo normalnie nie moge updatować mego antyvira!!! Ale jush nie wiem co robić :? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
SP2 zawiera SP1 wiec instalacja nie ma sensu.
Sprawdź czy firewall nie blokuje.
Sprawdź czy firewall nie blokuje.
Heheheheh ,miałem raz tak kiedyś ale to cos z firewallem mi się wydaje bo gg mi blokuje tesh ?? Wiesz mam sp2 ale nie mam sp1;/ moze to tesz zainstalować ?????odinstalowac sp2 i sp1 a potem sp2;/
to jedyne co mi do głowy przychodzi to uszkodzone programy. zmień wersje i sprawdź.
Nic :( :( to samo nawet w ks'ie jak wyłaczma to tesh nic :( :( :( :( :(
to jest moźliwe. na czas testów go wyłącz i sprawdź co się dzieje.
Nie no wszystko jest ok,ale moze coś z firewallem sp2 ??????? bo kombinowałem ,ale nic :( :(
sprawdź ustawienia netu i ustawienia programu (szczególnie sprawdź ustawienia proxy)
Strona 1 / 1