roznica
czym sie roznia sterowniki do nVidii FOrceWare od normalnych. Czy jest to moze to samo????
Odpowiedzi: 8
Pawek, dobrze Ci radzę, nie rób ze mnie durnia...
A jak Twój kolega jeszcze raz na pw nam tak ładnie przyfika, to dostanie bana a Ty tym sposobem razem z nim.
Koniec tematu...
Update:
Dobrze wiesz źe nie lubię jak mi ktoś pisze A..., wiesz o co chodzi. Jeszcze raz i będziesz miał nowy podpis.
A jak Twój kolega jeszcze raz na pw nam tak ładnie przyfika, to dostanie bana a Ty tym sposobem razem z nim.
Koniec tematu...
Update:
Dobrze wiesz źe nie lubię jak mi ktoś pisze A..., wiesz o co chodzi. Jeszcze raz i będziesz miał nowy podpis.
No właśnie, aligatorze... Mógłbyś sprecyzować za co chcesz mnie wysłać na przymusowy urlop :?: Jestem ciekaw...
Maxim to mój kumpel – sąsiad. Jesteśmy podłączeni do tego samego LANu – stąd mamy ten sam numer IP – co Tobie zauwaźyłem wydało się dziwne.
NO OFFENCE, ale nastepnym razem prosze o więcej rozwagi.
POZDRAWIAM, Pawek – jak dotąd jedyny Pawek na tym forum :wink:
UPDATE.
Co do wielkości liter, to zapomniałem przepraszam.
Maxim to mój kumpel – sąsiad. Jesteśmy podłączeni do tego samego LANu – stąd mamy ten sam numer IP – co Tobie zauwaźyłem wydało się dziwne.
UPDATE.
No właśnie, aligatorze... Mógłbyś sprecyzować za co chcesz mnie wysłać na przymusowy urlop :?: Jestem ciekaw...
UPDATE.
UPDATE.
wiecie. wy madrzy jestescie i wogole. ale "PAWEK" vs "MAXIMBOSKOV" to nie TO SAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fakt ze jestem madry i piekny nie ma tu zadnego znaczenia. takze nie dziwta sie ludziska.
PS. ON mnie tu przyprowadził.
fakt ze jestem madry i piekny nie ma tu zadnego znaczenia. takze nie dziwta sie ludziska.
PS. ON mnie tu przyprowadził.
Pawek, dobrze się czujesz :?:
Moźe urlop Ci potrzebny :!:
Moźe urlop Ci potrzebny :!:
Po co kasować – przecieź to sie moźe przydać innym, Nigga–ziomal ;)
dzieki. kasuj tego tamata. co chciałem jusz wiem. dzieki.
Force Ware to nowa nazwa dla detonatorów.
A czym się róźnią? Są nowsze :wink: no i skoro nowsze to większy nacisk kładziony jest na nowe chipy graficzne (szczególnie FX).
A czym się róźnią? Są nowsze :wink: no i skoro nowsze to większy nacisk kładziony jest na nowe chipy graficzne (szczególnie FX).
Strona 1 / 1