Rozmowy Głosowe....
Czy istnieje taki programik, dzięki któremu moźna przeprowadzać rozmowy głosowe z ludźmi nieposiadającymi (tak samo jak Ja) publicznego IP :?:
Odpowiedzi: 13
nazwa to ,,poprostu net." pisało o nim w chyba przedostatnim komputer świat ma on chyba jakoś niedługo wyjść i w sumie jest w nim duźo opcji do wyboru i fajnie wygląda
ja o takim komunikatorze net nigdy jeszcze nie słyszałem :shock: :shock: :shock: :shock:
a słyszeliście o poprostu net.
wiem wiem nie ma takiego komunikatora wiem wiem
No jak nie ma jak jest. Dobrze poszukaj, a napewno znajdziesz.
Jest teź tlen i argon :wink:
Taki program nie istnieje :wink:
Taki program nie istnieje :wink:
Jest i AZOT i FREON.mefisto_k:
przepraszam was czy jest taki komunikato AZOT ????
Jest rowniez Gaz Musztardowy :lol: .
ja nie słyszałem :roll: :roll: :roll:przepraszam was czy jest taki komunikato AZOT ????
przepraszam was czy jest taki komunikato AZOT ????
jak ty nie masz publicznego IP to jedynie Cie ratuje pogadać z administratorem sieci, źeby zrobił przekierowanie, wtedy jest mozliwe uzyskanie połączenia bezpośredniego a co za tym idzie pogaduchy przez mikrofon :roll:
Wiem, źe tlen działa, ale tylko jeśli ktoś ma publiczne IP, no a Ja i mój kumpel nie mamy.... :(
Tlen, GG, AIM, Yahoo! Messenger
Te cztery komunikatory przetestowalem i dzialaja. Na 100% w jedna strone, poniewaz ja mam publiczne IP, ale osoby z ktorymi rozmawialem nie.
Pozdrawiam,
Te cztery komunikatory przetestowalem i dzialaja. Na 100% w jedna strone, poniewaz ja mam publiczne IP, ale osoby z ktorymi rozmawialem nie.
Pozdrawiam,
jest jesli dobrze pamientam to w gg
Strona 1 / 1