Rozdzielczość obrazu trybu awaryjnego

Czy moźe się zmienić tak ni stąd ni z owąd rozdzielczość obrazu trybu awaryjnego. Bo przed chwilą weszłam do trybu awaryjnego i była rozdzielczość taka jak w normalnym trybie. Screen: Z góry dziękuję za odpowiedź.

Odpowiedzi: 1

mello:
Czy moźe się zmienić tak ni stąd ni z owąd rozdzielczość obrazu trybu awaryjnego. Bo przed chwilą weszłam do trybu awaryjnego i była rozdzielczość taka jak w normalnym trybie. Screen: Z góry dziękuję za odpowiedź.

chyba we fak jestopis co umiescic w pliku boot ini zeby rozdzielcozsc bya odpwoiednia .

wedlug mnie windows samo ustali rozdzielczosc –– na taka ktora wytrzyma twoj monitor .

mo jak windows po zainstalowaniu zle dobral sobie steroniki do karty graficznej –– pierwszy start po intalacji , poajwia sie ekran startowy , i rozdzielczosc leci w kosmos , po 30 sekundach samoczynny restart ( bo monitor sie wylanczal ) , teraz system juz proponowal start w trybie awaryjnym i bylo to samo .

wiec jak widzisz windoa sobie odbierze rozdzielczosc w skrajnym przypdku bedziesz mial 640x480 .

w ostatecznosci kliknij w trybie awaryjnym ––– start >>panel seteor3wania >> ekran >> rozdzieloczosc .
webmajsterek
Dodano
08.01.2006 00:13:42
mello
Dodano:
07.01.2006 17:06:56
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1