rodzice
ktos moze wie jak namowic rodzicow na kolczyk w brwi ?? :P wiedzac ze mama jest nauczycieką. moze jkaies argumenty l;ub jak zaspokoic sytuacje w domu jak postawi sie rodzicow przed faktem dokonanym ??:P z gory dzia :)
Odpowiedzi: 15
no fakt ni ma swego zdania...tylko jhagorsze ze wenflon mam...kolczyk mam ale znieczulenia nie mam :|:| buhyhy a na zywca nie robie... brrr buhyhy a w BRAVO czasem trzeba czekac dosac dlugo na odpowiedz ale sprawdze :):) pozdrawiam :)
Dzisiejsza młodzieź nie ma własnego zdania :|
Panzerigel:
A juź zupełnie na marginesie – na grzyba Ci kolczyk?
Miejmy nadzieje źe aź tak daleko się nie posunie :)
Odwiedz forum czytelników BRAVO tam ci doradza ;)
Ja Ci proponuję kolczyk w nosie :P , najlepiej jest gdy masz katar. :mrgreen:
hmyyy juz mielm kolczyk w brwi tylko oczywiscie tekst mamy: "wyjmij kolczyk i zrob dobre wrazenie na naucyzcielach w LO ". No to wyjąlem i pozniej wlozyc nie moglem :P:P Byhhh chyba postawie ich przed faktem dokonanym....bo mam juz dosc nazekania i ciągłego bla bla bla z ich strony :P przynjamniej nie beda sie odzywac
:P:P:P słaba jakość ;) ale jest
:P:P:P słaba jakość ;) ale jest
dla mnie kolczykowanie sie to głupota i nie zamierzam dawać ci zadnych argumentów zeby przekonac twoich starych.
ale dla ciebie mam propozycje jesli juz bardzo musisz mieć kolczyk w innym miejscu niz ucho, to jest takie jedno miejsce które mozesz zakolczykować, rodzice tego u ciebie nie widza odkoąd skonczyles 13 lat (przynajmniej nie powinni bo juz jestes duzy) więc problemu nie ma ze zrobia Ci awanture za kolczyk, a i niektóre kobiety piszcza jak widzą kolczyk w tym miejscu i koniecznie chca sprawdzac jak to jest z takim kolczykiem.
no i najwazniejsze jak tam wda ci sie infekcja po kolczykowaniu to raz na zawsze tracisz chęć do wszelkich głupot.
ale dla ciebie mam propozycje jesli juz bardzo musisz mieć kolczyk w innym miejscu niz ucho, to jest takie jedno miejsce które mozesz zakolczykować, rodzice tego u ciebie nie widza odkoąd skonczyles 13 lat (przynajmniej nie powinni bo juz jestes duzy) więc problemu nie ma ze zrobia Ci awanture za kolczyk, a i niektóre kobiety piszcza jak widzą kolczyk w tym miejscu i koniecznie chca sprawdzac jak to jest z takim kolczykiem.
no i najwazniejsze jak tam wda ci sie infekcja po kolczykowaniu to raz na zawsze tracisz chęć do wszelkich głupot.
kumpel tez mial taki genialny pomysl, przediurawil sobie brew, zaplacil za to ponad 100zl, a po tygodniu okzalo sie, ze rana mu ropieje i puchnie i nie moze nosic tam kolczyka...
kwestie wygladu kolegi z kolczykiem pozostawie bez komentarza :wink:
kwestie wygladu kolegi z kolczykiem pozostawie bez komentarza :wink:
vacoss15
Jako rodzic zapytam:
1. ile masz lat
2. czu dla tego źe koledzy noszą (cienki argument – zalatuje dresiarstwem)
3. po co?
4. jesteś jedynakiem?
5. czy nie uwarzasz źe będziesz postrzegany jako ten napiętnowany czymś?
6. zrozum źe bez tego sięrodzisz i tak powinno pozostać
7. bezedura
8. stłukę go pasem (tata)
9. nie no odbiło mu(tata mama) odbiło mi (ty)
10. .......
Oto jak wyglądał będzie dym w głowie twoich starych jeśli odpowiedź na pytanie nr 1 jest nirzsze niź 18.
Jako rodzic zapytam:
1. ile masz lat
2. czu dla tego źe koledzy noszą (cienki argument – zalatuje dresiarstwem)
3. po co?
4. jesteś jedynakiem?
5. czy nie uwarzasz źe będziesz postrzegany jako ten napiętnowany czymś?
6. zrozum źe bez tego sięrodzisz i tak powinno pozostać
7. bezedura
8. stłukę go pasem (tata)
9. nie no odbiło mu(tata mama) odbiło mi (ty)
10. .......
Oto jak wyglądał będzie dym w głowie twoich starych jeśli odpowiedź na pytanie nr 1 jest nirzsze niź 18.
jak dla mnie to głupota
jak dla mnie to głupota
jak dla mnie to głupota
Argumenty w stylu – chcę wyrazić własne poglady, szukam własnej osobowości, wszyscy teraz to noszą – z miejsca sobie daruj... nie zadziałają. I tak między nami – postawić ich przed faktem dokonanym moźe spowodować, źe z rodziców zrobisz sobie na długi okres czasu wrogów...
darek_dade:vacoss15:ktos moze wie jak namowic rodzicow na kolczyk w brwi ?? :P wiedzac ze mama jest nauczycieką. moze jkaies argumenty l;ub jak zaspokoic sytuacje w domu jak postawi sie rodzicow przed faktem dokonanym ??:P z gory dzia :)
Ja tam na miejscu rodziców jestem...
Kolczyki bleeee
podzielam...nie wiem po co sie dziurawic, ale skoro tak Ci zalezy to najlepiej jak sam zdecydujesz jacy sa Twoi rodzice – czy jezeli postawisz ich przed faktem dokonanym nie wywala Cie z domu...mysle ze my tu duzo pomoc nie mozemy...
P.S.A tak zupełnie od tematu to na jednym z lodzkich murow jest duzy napis: "Nie ufaj rodzicom,zrob sie sam" :lol: :lol: :lol:
vacoss15:ktos moze wie jak namowic rodzicow na kolczyk w brwi ?? :P wiedzac ze mama jest nauczycieką. moze jkaies argumenty l;ub jak zaspokoic sytuacje w domu jak postawi sie rodzicow przed faktem dokonanym ??:P z gory dzia :)
Ja tam na miejscu rodziców jestem...
Kolczyki bleeee
Strona 1 / 1