rodzaje sankcji karnych
podajcie przykłady kar(np. grzywna) lecz nie środki karne
Odpowiedzi: 12
...oskar...oskar...:ja bym proponował lanie pejczem po ryju za spam
echh...następny...
ja bym proponował lanie pejczem po ryju za spam
No i gites :)
TicTac:Rzecz w tym, źe jak odpowiadasz to starasz się dowieść swojej pozornej "wyźszości".
A dzietam – tylko zapytałem w gdzie ten regulamin naruszyłem.
TicTac:Widzisz, my tu grzecznie i z zachowaniem kultury a Ty od razu musiałeś coś o śniących się pierdołach i o odszeczekiwaniu, które nie jest ujęte w sposób uprzejmy.
Moźe i nie, ale chamem jestem co juź nie raz udowodniłem.
TicTac:Nie ładniej by było napisać, źe "chciałbym abyś publicznie mnie przeprosił" :?:
Moźe go jeszcze po pupci posmyrać ?
TicTac:To, źe naruszasz regulamin to za duźo powiedziane, ale miło by było dla ogólu gdybyś trochę przystopował.
Znaczy sie mam urzywać prosze, przepraszam, dziękuję etc. ?
TicTac:Samo to cytowanie i wyrywanie słów z kontekstu niczego nie wnosi, udowadnia tylko źe nie masz argumentow zeby osmieszyc druga osobe wiec czepasz sie tego ze komus zle sie nacisnelo na klawisz, badz gorzej niz Ty zna zasady pisowni.
Kurna to znowu to zrobiłem.
TicTac:P.S. Mam nadzieje ze udalo mi sie napisac w miare czytelnie i bezblednie zebys nie musial trudzic sie cytowaniem i wyliczaniem mi bledow.
Jasno jak słońce.
TicTac:P.S.2 Mysle ze jakies przeprosiny nie beda tu konieczne, kolega powiedzial co twierdzil i chyba nikt z nas nie pozostaje bez winy, w koncu wszysy w jakis sposob zlamalismy regulamin.
Myśle źe bedą, bo jakoś dalej nie wiem co takiego zrobiłem. Napisałes źeby ktoś ruszył dupę – coź moźna to uznać z obraźliwe.
TicTac:Pozdrawiam
Równieź.
Z mojej strony EOT – a Ty (Wy) piszcie co chcecie.
gusioo:PrzemykMTW:Gusioo czasami przesadza, to fakt, ale on juź tak ma i nikt mu tego nie wyperswaduje.
Dodam jeszce źe gusioo złamał punkt 1 i 2 regulaminu forum, ale mie mnie to oceniać...
Znaczy sie co ? Kogo obraziłem i jakiego wulgaryzmu urzyłem ? Konkretne dowody poprosze, a nie jakie pierdoły, które Ci sie przyśniły.
Jeśli takowych nie przytoczysz to będziesz musiał od odszczekać publicznie i tego dopilnuję.
Rzecz w tym, źe jak odpowiadasz to starasz się dowieść swojej pozornej "wyźszości". Widzisz, my tu grzecznie i z zachowaniem kultury a Ty od razu musiałeś coś o śniących się pierdołach i o odszeczekiwaniu, które nie jest ujęte w sposób uprzejmy. Nie ładniej by było napisać, źe "chciałbym abyś publicznie mnie przeprosił" :?: To, źe naruszasz regulamin to za duźo powiedziane, ale miło by było dla ogólu gdybyś trochę przystopował. Samo to cytowanie i wyrywanie słów z kontekstu niczego nie wnosi, udowadnia tylko źe nie masz argumentow zeby osmieszyc druga osobe wiec czepasz sie tego ze komus zle sie nacisnelo na klawisz, badz gorzej niz Ty zna zasady pisowni.
P.S. Mam nadzieje ze udalo mi sie napisac w miare czytelnie i bezblednie zebys nie musial trudzic sie cytowaniem i wyliczaniem mi bledow.
P.S.2 Mysle ze jakies przeprosiny nie beda tu konieczne, kolega powiedzial co twierdzil i chyba nikt z nas nie pozostaje bez winy, w koncu wszysy w jakis sposob zlamalismy regulamin. Pozdrawiam
yankes:podajcie przykłady kar(np. grzywna) lecz nie środki karne
– biczowanie
– łamanie kołem
– śmaźenie w oleju
– obcinanie rąk
– obcinanie nóg
– obcinanie języka
– obcinanie .....
– wbijanie na pal
itd...itd
Moźna by wymieniać , a wymieniać, skoro autor tematu nie napisał dokładnie o co chodzi, do jakiego prawa , gdzie obowiązującego i w jakim okresie odnieść się naleźy , załoźyłem , źe właściwie to moźna napisać cokolwiek, nawet kary z czasów zamierzchłych.
PrzemykMTW:Gusioo czasami przesadza, to fakt, ale on juź tak ma i nikt mu tego nie wyperswaduje.
Dodam jeszce źe gusioo złamał punkt 1 i 2 regulaminu forum, ale mie mnie to oceniać...
Znaczy sie co ? Kogo obraziłem i jakiego wulgaryzmu urzyłem ? Konkretne dowody poprosze, a nie jakie pierdoły, które Ci sie przyśniły.
Jeśli takowych nie przytoczysz to będziesz musiał od odszczekać publicznie i tego dopilnuję.
Miło, źe ktoś podziela moje zdanie :D
Gusioo czasami przesadza, to fakt, ale on juź tak ma i nikt mu tego nie wyperswaduje.
Yankes– co do Twego postu to moźe być upomnienie,nagana (stosowana np.w szkole),ostrzeźenie,potrącenie premi,odebranie deputatu i inne. To są dopuszczalne sposoby karania pracowników, patrz: Prawo Pracy.
Napisz o co konkretnie Ci chodzi bo środki karne to moźna rozumieć źe chodzi Ci o Kodeks Karny, albo rozwiązania siłowe.
Sprecyzuj swoją interpelację.
W nagrodę dostaniesz moźliwość:
"...dodatkowe wyjście do koleźanki lub jej zaproszenie do domu..." –www.publikacje.edu.pl
Yankes– co do Twego postu to moźe być upomnienie,nagana (stosowana np.w szkole),ostrzeźenie,potrącenie premi,odebranie deputatu i inne. To są dopuszczalne sposoby karania pracowników, patrz: Prawo Pracy.
Napisz o co konkretnie Ci chodzi bo środki karne to moźna rozumieć źe chodzi Ci o Kodeks Karny, albo rozwiązania siłowe.
Sprecyzuj swoją interpelację.
W nagrodę dostaniesz moźliwość:
"...dodatkowe wyjście do koleźanki lub jej zaproszenie do domu..." –www.publikacje.edu.pl
TicTac:przeczyalem 3 Twoje wiadomości i w kaźdej nic nie wnosisz do tematu tylko odsyłasz do nauki lub zadajesz retoryczne pytania.
Gratuluje umiejętności czytania i rozumienia.
TicTac:Po to po czesci sa fora zeby nie lazic za byle czym do biblioteki itd, tylko wygodnie usiasc i zapytac kogos kto tez wygodnie siedzi.
Masz racje. Ale porsić moźna o wskazówke, poradę, a nie o zrobienie zadania.
TicTac:Od weryfikacji czy to jest ok czy nie sa specjalne osoby na kazdym forum...
Jak widzisz nie spieszno im do tego.
TicTac:P.S. Oczywiscie Gusioo nie chcialbym zebys myslal zaraz ze do ciebie bije i ze mi nie paujesz, bo nie chce znowu bezcelowej sprzeczki zaczynac :) z natury jestem przyjaznie nastawiony :) :)
Pije jeśli juź, a czasy scieźek zdrowia sie skończyły.
przeczyalem 3 Twoje wiadomości i w kaźdej nic nie wnosisz do tematu tylko odsyłasz do nauki lub zadajesz retoryczne pytania. Po to po czesci sa fora zeby nie lazic za byle czym do biblioteki itd, tylko wygodnie usiasc i zapytac kogos kto tez wygodnie siedzi. Od weryfikacji czy to jest ok czy nie sa specjalne osoby na kazdym forum...
A tak odnoszac sie do tematu to:
http://www.publikacje.edu.pl/publikacje.php?nr=644
nie wiem dokladnie o co Ci chodzi bo musisz wyrazaz sie jasniej ale moze Ci ten link cosik pomoze :) Pozdrawiam
P.S. Oczywiscie Gusioo nie chcialbym zebys myslal zaraz ze do ciebie bije i ze mi nie paujesz, bo nie chce znowu bezcelowej sprzeczki zaczynac :) z natury jestem przyjaznie nastawiony :) :)
A tak odnoszac sie do tematu to:
http://www.publikacje.edu.pl/publikacje.php?nr=644
nie wiem dokladnie o co Ci chodzi bo musisz wyrazaz sie jasniej ale moze Ci ten link cosik pomoze :) Pozdrawiam
P.S. Oczywiscie Gusioo nie chcialbym zebys myslal zaraz ze do ciebie bije i ze mi nie paujesz, bo nie chce znowu bezcelowej sprzeczki zaczynac :) z natury jestem przyjaznie nastawiony :) :)
ban – dla Ciebie. Za co ? Za flooding i lenistwo. Gdybyś ruszył dupe i poszedł do czytelni / biblioteki to byś sam se zrobił.
Strona 1 / 1