RMVB

mam problem z tym rozszerzeeniem zawsze ogladalem filmy w cinema playerze ale ten mi strasznie tnie filmy zapisane w tym formacie. allplayern pokazuje zenei mam kodekow wiec odpada filmy mi sie otwieraja w Media PlayerClassic ale tam nie mozna napisow wkleic :( co ma zorbic zeby mi nie cielo tych filmow. mama kodeki real alternative i ffshow i jescze dodziwku AC3filer

Odpowiedzi: 8

to Kaaza lite codec pack :)'

To jest wlasnie K–Lite Codec Pack :wink:
mettal
Dodano
18.09.2005 16:49:18
Zainstaluj to
' Real Alternative + kodeki DshowPack lub zamiast DShowPack to Kaaza lite codec pack :)'
WaGonik
Dodano
18.09.2005 16:23:05
A ja nie polecam źadnego pakietu kodeków! Gdyź to właśnie kodeki zawarte w nich nie chcą ze sobą współpracować i się ze sobą gryzą.

No coz to twoja subiektywna ocena... Ja od dawna jade na K–Lite i nigdy !!! nie mialem zadnych problemow z kodowaniem, czy enkodowaniem przeroznych formatow video czy audio, w zadnym programie, czy to player, czy tez program do obrobki, audio wideo. Wiesz czasem nie wystarcza tylko zainstalowac i ho, trzeba tesz troche skonfigurowac by to wszystko ladnie smigalo ...
mettal
Dodano
17.09.2005 16:48:33
A ja nie polecam źadnego pakietu kodeków! Gdyź to właśnie kodeki zawarte w nich nie chcą ze sobą współpracować i się ze sobą gryzą.
Naczelny
Dodano
17.09.2005 16:45:06
Polecam pakiet kodekow K–Lite Mega Codec Pack. Zawiera Quick Time Alternative i Real alternative, pozatym mnostwo innych, nigdy nie mialem z tym pakietem, zadnych problmow z przeroznymi formatami video/audio
mettal
Dodano
16.09.2005 21:22:14
Teź mam problem z tym rozszerzeniem, tylko akurat u mnie się wogóle nie chce dany film uruchomić. Zainstalowałem kodeki te co podał cybull, ale nic nie pomogło. Sam juź nie wiem co jest potrzebne do tego rozszeźenia. Moźe macie jakieś sugestie do tego typu problemu.
Krzoku
Dodano
16.09.2005 19:17:27
odinstaluj kodeki ffshadow a zainstaluj np. takie
jesli masz oprucz ffshadow powrzucane inne kodeki instalowane oddzielnie np. xvid to tez je wywal zostaw kodeki tylko RM i zainstaluj te które Ci podałem.
cybull
Dodano
15.09.2005 10:25:50
odinstaluj kodeki ffshadow a zainstaluj np. takie
jesli masz oprucz ffshadow powrzucane inne kodeki instalowane oddzielnie np. xvid to tez je wywal zostaw kodeki tylko RM i zainstaluj te które Ci podałem.
cybull
Dodano
15.09.2005 10:25:50
matifcb
Dodano:
15.09.2005 02:33:41
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1