Restartuje mi się komputer przy graniu i td.
gdy gram w gry (counter–strike 1,5) resetuje mi sie komputer :( nie wiem co mam zrobić help!! jak cos pisac na gg 31879003
Odpowiedzi: 8
no tez czekam na jakies info od niego , a pozniej mowią ze na forum nie mozna znaleźć pomocy...
my sie tu męczymy a kolega nas chyba khe khe no oddał na nas...tiaa... no niewazne jesli nie zadziałają pomysły kolegów sprawdz połączenia w kascie moze jak grasz cos nogą szturchasz :) na moje to stery ale jakie by tu stery polecic no tak zapomniałem ze ktos sie tu tematem nie interesuje...a moze sasilacz hej jeszcze zebysmy wiedzieli jaką mocą dysponujesz wiesz kawe pije rozpuszczalna więc nie ma w niej fusuff z ktorych moge cos wywrozyc a moze bys tak zrobił odczyt temperatury i test zapisu do pamięci w aidzie,o ja głupi zapomniałem ze niby skąd mam wytrzasnąc jaki masz proc ze niewspomne ze jak w necie szukałem to nieznalazłem czy kręciłes proca czy nie...to by było na tyle powodzenia marcin1 dziekuje raz jeszcze za udzielenie tak wyczerpujących nfo
ja miałem coś podobnego tylko źe najpierw miałem alert źe zamało pamięci virtualnej a potem komp się resetował
i do celów diagnostycznych polecam tez Aida 32 – temperarutrka i szczegółowe dane , sprawdz tez ram
Chymm moze zasilacz slaby po jak podczas windowsowkiego dzialnia nic sie nie dzieje. A tylko podczas grania gdy jest najwieksze obciazenie tak sie dzieje. Rownie dobrze moze sie cos przegrzewac. Tak na wszelki wypadek Sprawdz napiecia podczas opciarzenia np w PRIME 95
Po 1– wsze: Mój komputer :arrow: właściwości :arrow: Zaawansowane :arrow: uruchamianie i pdzyskiwanie ( ustawienia ) :arrow: Awaria systemu :arrow: Odptaszyć opcje uruchom ponownie
Przeskanuj na wszelki wypadek system czy niemasz jakiegoś nieproszonego gościa w tym równieź spy
Pozdrawiam :!:
Przeskanuj na wszelki wypadek system czy niemasz jakiegoś nieproszonego gościa w tym równieź spy
Pozdrawiam :!:
zawsze moźesz tesz sprawdzić temperature na procku i grafice
Witam , pisz dokladniej , jaki komp , system , i jakie gry , bo naprzyklad ja mialem taki problem ze komp sie resetowal tylko przy grach w windowsie chodzil normalnie , nie pomogla wymiana pamięci , wymiana płyty głównej , wymiana karty graficznej , zasilacza ... wkoncu po 8 miesiącach po raz kolejny sprawdzalem procka i podczas przekladania go do kumpla zauwazylem na radiatorze jakis kruszec... po spojrzeniu przez lupe na procka okazalo sie ze jest MINIMALNIE ukruszony i to byl cały szkopuł , 8 miechów walki z kompem zakonczylo sie wymianą procka , czyli wymienilem prawie wszystko :–) jak widzisz mozliwosci jest wiele :) pozdrawiam nie zycze takich kłopotów jak u mnie...
Strona 1 / 1