restartowanie sie kompa
Witajcie przyjaciele!
Dzisiaj świerzo jestem po formacie i mam następujący problem...
Otóz jak próbuję zminić coś we właściwościach np. odświźanie ekranu i biorę zastosuj to komputer mi się restaruje i nie wiem dlaczego:( Tak samo jak próbuje zainstalować grę ze steama...
Nie mam pojęcia co się stało i co jest tego przyczyną :(
... HELP ME ...
Dzisiaj świerzo jestem po formacie i mam następujący problem...
Otóz jak próbuję zminić coś we właściwościach np. odświźanie ekranu i biorę zastosuj to komputer mi się restaruje i nie wiem dlaczego:( Tak samo jak próbuje zainstalować grę ze steama...
Nie mam pojęcia co się stało i co jest tego przyczyną :(
... HELP ME ...
Odpowiedzi: 2
Na szczęście jest juź wszytko dobrze...
Wydaje mi sie ze przyczyna tych restartow byly sterowniki do karty graficznej. Poniewaz jak ponownie zrobilem formata to juz bledu nie bylo, ale jka zainstalowalem stery do grafy to znowu sie to dzialo.
Sciagnalem najnowsze sterowniki i teraz jest wszystko OK:)
:* dziekuje za odpowiedz
Wydaje mi sie ze przyczyna tych restartow byly sterowniki do karty graficznej. Poniewaz jak ponownie zrobilem formata to juz bledu nie bylo, ale jka zainstalowalem stery do grafy to znowu sie to dzialo.
Sciagnalem najnowsze sterowniki i teraz jest wszystko OK:)
:* dziekuje za odpowiedz
Napięcia nie sa za ciekawe zwłaszcza bateri CMOS
sprawdz start=>> uruchom
oraz włącz BSODa:
sprawdz start=>> uruchom
eventvwr.msc
oraz włącz BSODa:
Jeśli komputer restartuje się z powodu jakiś nieoczekiwanych błędów krytycznych moźemy ustawić w systemie pokazywanie blue screena z sygnatura i opisem błędu
W tym celu w: PPM Moj komputer >> zakładka Zaawansowane >> Uruchamianie i odzyskiwanie/Ustawienia >> Automatycznie uruchom ponownie (odznaczyć)
Strona 1 / 1