Restartowanie Komputera –kod błędu
Witam
Czy ktos wie co znaczy kod błedu:
STOP 0x000000c5 (0x0000000, 0x00000002, 0x00000001, 0x805368ao)
Pozdrawiam
Dawid
Czy ktos wie co znaczy kod błedu:
STOP 0x000000c5 (0x0000000, 0x00000002, 0x00000001, 0x805368ao)
Pozdrawiam
Dawid
Odpowiedzi: 8
Dokupiles/dokladales pamiec ? Pamiec masz w jednym "kawalku" czy tez dwie–trzy ? Jesli w jednym, pozycz od kogos i sprawdz. Jesli w kilku, wyjmuj przemiennie i sprawdzaj.
No właśnie źe sterowników źadnych nie uaktualniałem, jedynie co to uaktualniłem Avasta.
MalyD
MalyD
Czy ostatnio instalowałeś/uaktualniałeś sterowniki? Jezeli tak to przywroc poprzednią wersje.
Jezeli nie mozesz sie wlasnie z tej przyczyny zalogowac, bo po zainstalowaniu/"apdejcie" driverow pojawia sie ten BSoD to przy uruchamianiu wybierz "ostatnia znana konfiguracja".
Jezeli zas STOP pojawia sie przy normalnej pracy to albo przywroc sterownik – RollBack w manadzerze zadan, albo sfc/scannow z plyta ikspekowska w napedzie.
Jezeli nie mozesz sie wlasnie z tej przyczyny zalogowac, bo po zainstalowaniu/"apdejcie" driverow pojawia sie ten BSoD to przy uruchamianiu wybierz "ostatnia znana konfiguracja".
Jezeli zas STOP pojawia sie przy normalnej pracy to albo przywroc sterownik – RollBack w manadzerze zadan, albo sfc/scannow z plyta ikspekowska w napedzie.
MalyD:
Tak byłem ale po Polsku nic nie znalazłem. Czy moźesz pomóc.
Pozdrawiam
MalyD
Bo po polsku źadko piszą.. wiadać nie jest powszechny jązyk.
Tak byłem ale po Polsku nic nie znalazłem. Czy moźesz pomóc.
Pozdrawiam
MalyD
Pozdrawiam
MalyD
a w google byłeś ?
A czy da się to jakoś naprawić. Mam XP + Neostrade Modem Sagem.
Pozdrawiam
MalyD
Pozdrawiam
MalyD
w www.google.pl se sprawdź.
DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL
DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL
Strona 1 / 1