Restart XP
Proszę o pomoc. W zainstalowanym XP z SP2 miałem wyłączoną ochronę. Wczoraj zainstalowałem Pandę i załączyłem ochronę XPSP2. Efektem jest ciągły restart 2–3 sek. po otrwarciu windowsa. Nie ma komunikatu o źadnym błędzie. Proszę o pomoc w miarę chęci krok po kroku, jako źe nie jestem zbyt zaawansowany.
Dziękuję i pozdrawiam
Pepeł
Dziękuję i pozdrawiam
Pepeł
Odpowiedzi: 4
Z northonem nic sie nie dzieje.., Ale zaraz ktoś wypadnie i kaźde omijać nortona bo zuźywa zbyw wiele pamięci...
Dzięki serdeczne za rady!! Pomogło odinstalowanie Pandy w trybie awaryjnym. W związku z tym chciałbym zapytać innych uźytkowników czy teź mieli problemy z Pandą, moźe ona nie jest korzystna dla XP z SP2. Czy z Nortomem teź zdarzają się takie problemy?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mój komputer :arrow: Własciwości :arrow: zaawansowane :arrow: uruchamianie i odzyskiwanie ( ustawienia) :arrow: awaria systemu :arrow: trzeba odptaszyć uruchom ponownie pozdrawiam!
jak nikt nic innego nie wymyśli to
podczas startu kompa F8 i wybierasz wiersz poleceń.
przechodzisz do katalogu z pandą usuwasz go (katalog), odpalasz znowu kompa (tym razem normalnie) i:
start ––> uruchom ––> regedit ––> OK
klucz HKLMSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun i usuwasz wartość odpalającą pande.
Bedziesz miał jeszcze wpis na liście dodajusuń programy, ale na forum jest sporo tematów na temat tego jak z tym sobie poradzić
podczas startu kompa F8 i wybierasz wiersz poleceń.
przechodzisz do katalogu z pandą usuwasz go (katalog), odpalasz znowu kompa (tym razem normalnie) i:
start ––> uruchom ––> regedit ––> OK
klucz HKLMSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun i usuwasz wartość odpalającą pande.
Bedziesz miał jeszcze wpis na liście dodajusuń programy, ale na forum jest sporo tematów na temat tego jak z tym sobie poradzić
Strona 1 / 1