Restart PC po odpaleniu eMule
Witam,
Tak jak w temacie mam problem z eMule. Kiedy włączę eMule podłączy sie do jakiegoś serwera i nie minie 10 sekund żeby nie było restartu pc. Nie pokazuje się żaden komunikat itp tylko odrazu gaśnie monitor i komputer odpala się ponownie. Windows Xp SP2 instalowany 3 dniu temu. Miałem starszą wersje eMule wiec zassałem z neta najnowszą zainstalowałem ale bez skutku.
Proszę o pomoc.
Tak jak w temacie mam problem z eMule. Kiedy włączę eMule podłączy sie do jakiegoś serwera i nie minie 10 sekund żeby nie było restartu pc. Nie pokazuje się żaden komunikat itp tylko odrazu gaśnie monitor i komputer odpala się ponownie. Windows Xp SP2 instalowany 3 dniu temu. Miałem starszą wersje eMule wiec zassałem z neta najnowszą zainstalowałem ale bez skutku.
Proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 1
A to przypadkiem nie twój topic: http://portal.centrumxp.pl/forums/thread/319111.aspx z wczoraj o tym samym?
Strona 1 / 1
To o to właśnie chodzi ale jak widać to nie ja załozyłem ten drugi topic.<br>Do tego co pisałeś w tamtym topicu o wywoływaniu bsoda to już to zrobiłem wcześniej ale nie pojawia sie nic tylko restartuje komputer. Tak jak pisałem porgram zaktualizowałem do najnowszej wersji, a sterowników do sieciówki nie ma nowszych niż te orginalne.<br>