Restart komputera w chwili przejścia z Biosa do systemu

Witam Mam problem który wystąpił po raz drugi, i nie wiem co jest jego przyczyną. Najpierw pojawiał się błąd w chwili ładowania systemu (problem opisany w poście) [url=http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=posts&t=97426]Popatrzcie na mój post (trzeci od góry)[/url] jako że podejrzewałem że źródłem problemu może być nie aktualizowany system to pozwoliłem systemowi na ściągnięcie WSZYSTKICH łatek (ok 90 mi brakowało ;) ) niestety problemu to nie naprawiło, co więcej dziś zobaczyłem że system nie chce nawet wystartować Po wybraniu systemu XP w GRUB (jako że równocześnie używam UBUNTU) następuje restart systemu dzieje się to już drugi raz, po pierwszym zrobiłem format i ponowną instalkę.... ale to nie sposób na rozwiązywanie problemów. Bałem się że to problem typu Hardware.... ale UBUNTU działa dobrze (na ile pozwalają sterowniki :lol: ) Nie wiem czy te dwa problemy (tez z posta w linku i opisany wyżej) są powiązane czy to dwie różne sprawy. Pomóżcie, chociaż XP używam tylko do gier ale jest też potrzebny do niektórych programów które pod linuksem nie mają swoich odpowiedników lub nie chodzą...... no i sprawdzanie siły sygnału WIFI też tylko chodzi pod XP (linux ma kiepski sterowniki)

Odpowiedzi: 0

Gilanel
Dodano:
31.01.2008 21:03:40
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0