Restart kompa przy zminie rozdzielczosci ekranu. POMOCY
Mam taki maly problemik przy zmianie rozdzielczosci ekranu koputer automatycznie sie restrtuje.dlaczego ???
Odpowiedzi: 8
dzieki wszystkim ale problem sam sie rozwiazal,wlaczam dzisiaj kompa probuje zmienic rozdzielczosc i sie udaje ,nic nie musialem zrobic.
Nie które wersje Catalistów podczas instalacji wyświetlały opcję AGP Fast Write i moźna to było odptaszyc lub nie, ale zgodne to winno by z tym, co w BIOSie w tej kwestii ustawione jest. Tak więc racz jeszcze raz przeanalizowac podany link i zobacz jak ta opcja w BIOSie u Ciebie wygląda – wyłącz ją po prostu
,jak chce zmienic na obojetnie jaka to sie restruje i jest ciagle ta sama
Pytanie za 100 pkt – czy po tym restarcie rozdzilczość jest "nowa" czy wraca bez zmian ?
W pierwszym wypadku pewnei wystarczy zmienic ustawienia dot. zachowania systemu przy zmianie wyswietlania.
W pierwszym wypadku pewnei wystarczy zmienic ustawienia dot. zachowania systemu przy zmianie wyswietlania.
to raczej ie odpowiedz na moj problem
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=44752&highlight=fast+write
a wiec mam ATI Radeon 9200,nie wyskakuje mi zaden bluescreen,tylko jak daje jaka kolwiek rozdzielczosc to odrazu sie wylacza,plytke ze sterownikami Excalibiur 3D version 13.0
Napisz moźe coś więcej, jaka to karta graficzna? jakie sterowniki? wyskakuje blue screen jak zmieniasz rozdzielczość? jakieś komunikaty o błędach w podglądzie zdaźeń? Próbowałeś przeinstalować sterowniki?
Strona 1 / 1