resetujący się komputer

witam. mój windows ostatno zwariował. potrafi się wyłączyć i potem w kółko się resetuje mam avast zero wirusów hijackis zero błędów hdd 44c temp1 40c pomóżcie:)

Odpowiedzi: 7

wiesz co mądralo a bierzesz pod uwagę że na forum może być ktoś kto po prostu nie dłubie od rana do wieczora w komputerze i nie zna się na takich rzeczach? ktoś kto nie ma 15 lat tak na przykład i się na tym wszystkim nie zna? pewnie nie . żegnam i trochę szacunku pajacu. [b][color=darkred][i]Zamykam z powodu wyczerpania argumentów merytorycznych -Seeker-[/i][/color][/b]
rybka77
Dodano
20.10.2007 16:03:43
ale tu nie ma co dodać. po prostu komputer wyłącza się z nienacka obojętnie co by nie było w trakcie pracy robione. czy to film czy IE znajomy mówi, ze to albo płyta główna albo zasilacz.
rybka77
Dodano
20.10.2007 15:48:32
  • Rebe 20.10.2007 15:56:41

[quote=rybka77] znajomy mówi, ze to albo płyta główna albo zasilacz. [/quote] A gdzie jest informacja o płycie - model, stan kondensatorów? A gdzie jest informacja o zasilaczu - model, stan napięć? A gdzie jest informacjia o obciązeniu zasilacza? [quote]tu nie ma co dodać.[/quote] Trzeci rodzaj prwdy się kłania, bo ani to cała, ani tylko. Teraz będzie grzecznie, kulturalnie i bez tego na co tacy Użytkownicy zasługują: Skoro wiesz lepiej to bądź prosze łaskaw nie zawracać nam dupy, bo szkoda i Twego czasu i Twoich nerwów i ... miejsca na serwerze zajętego przez Twoje posty, z których dowiedzieć się można wyłącznie żeś uparty jak ..... ( zgodnie z zapowiedzią nie będzie obrażania .... zwierząt ).

rybka77 - zastosuj sie, do wskazówek zawartych pod linkiem Rebego bo na podstawie tego co napisałeś nie da się Ci pomóc. Jest to zbyt mała ilość informacji.
Żółty
Dodano
20.10.2007 13:26:11
tak rzeczywiście szkoda z tobą gadać mistrzu
rybka77
Dodano
20.10.2007 12:26:25
Nie prowokuj mnie, bo ani to dla Ciebie miło się skonczy, ani przybliży rozwiązanie. Miast tego weź dupcię w troki i zajmij się opisywaniem elementów w linkowanej "instrukcji" wymienionych. Bez takich danych możesz najwyżej sieę dowiedzieć, że aby uniknąć resetu należy [b]nie włączać[/b] komputera - porada w 100% skuteczna. PS. Nawet nie chce mi się odpowiedzieć w sposób, na jaki zasługujesz ( szkoda klawiatury ).
Rebe
Dodano
20.10.2007 12:15:39
jesteś wspaniały na prawdę. chyba dam na msze w twojej intencji chyba nie każdy kto pyta o coś musi być oblatany w komputerze ?
rybka77
Dodano
20.10.2007 12:08:43
http://forum.centrumxp.pl/Default.aspx?g=posts&t=115640 - gdyby zastosowanie isę to wskazowek w linku było zbyt uciązliwe to masz dwa inne wyjścia: 1.Wróżka 2. Serwis
Rebe
Dodano
20.10.2007 11:49:03
rybka77
Dodano:
20.10.2007 11:44:19
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1