RESETUJĄCY SI ESYSTEM LUB ZAWIESZA SIE!!!!!!!!! cz. 2

:-$ PROBLEM ROZWIAZANY NA - NOWY KOMP... :d/

Odpowiedzi: 3

@XanTyp - wkleił calusieńkiego loga z Everesta (jakieś 50 ekranów do przewinięcia + 20 ekranów spacji). No - ale mnie wystarczy że zrobiłem sobie screena Regulaminu, screenów postów 'pytaczy' robić nie mam zamiaru (no - chyba że będą warte uwiecznienia dla potomnych). niniejszym wnioskuję by nie czekać 2 tygodni i posłać temat w głęboki kosmos.
Veers
Dodano
17.09.2009 03:21:55
[quote=lukasek2020]:-$ PROBLEM ROZWIAZANY NA - NOWY KOMP... :d/ [/quote]Czy ty sam rozumiesz, co tu napisałeś? o.O A po drugie, regulamin jasno mówi o minimalnej czytelności postów. [quote][i]Pytania formułuj zrozumiale, rzeczowo i konkretnie, wystrzegając się ogólników i słowotoku[/i].[/quote][quote=Veers]Wracając zaś do tego co wkleiłeś[/quote]A co tu wkleił?
XanTyp
Dodano
17.09.2009 01:39:35
Podaj jeszcze rozmiar buta i numer kołnierzyka i będzie komplet informacji ..... ](*,) Wracając zaś do tego co wkleiłeś - jeśli założyć że czujniki na płycie pracują w obrębie założonego błędu pomiarowego - to jasnym staje się że procek ci się przegrzewa. Kolejna sprawa - dysk pracuje w trybie UDMA2 - choć potrafi działać w szybszych trybach (brak sterownika ? problemy z rejestrem ?) Wymiana PSU to łatwizna - jednak przy tak starym sprzęcie obejrzałbym dokładnie jak wyglądają kondensatory.
Veers
Dodano
16.09.2009 14:19:18
lukasek2020
Dodano:
16.09.2009 14:07:14
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1