Reset Windowsa po zainstalowaniu sterowników do karty graficznej...
Więc tak sformatowałem system i zainstalowałem windows xp sp2... No i pierwsze co trzeba zrobić to wiadome zainstalować sterowniki do karty graficznej, no więc zaczełem instalować Radeon Omega Drivers v3.8.273 po zainstalowaniu system spytał się mnie, czy chce uruchomić ponownie komputer wybrałem, że tak... System się uruchamiał ponownie wyświetlił się pulpit aż tu nagle zresetował się system - no nic czekam... Gdy już wszedł wszystko grało dobrze no więc, zaczełem instalować dalsze rzeczy, ale nic system też czasami mi się resetował... Sformatowałem komputer ponownie i potem sterowniki, ale nadal to samo... Sformatowałem po raz trzeci i nie instalowałem steroników do karty graficznej tylko odrazu przeszedłem do instalowania programów...
W czym problem? Jak to naprawić?
Odpowiedzi: 1
Więc winowajca prawdopodobnie wytropiony.
Nie napisałeś jaką masz kartę. Próbowałeś Omeg w innej wersji? Próbowałeś instalować dedykowane drivery ściągnięte ze strony producenta?
Jeżeli karta nie jest jedną z tych nowszych może trzeba by poszukać ciut starszych sterowników?
Inna możliwość to przegrzewanie sie GPU spowodowane przetaktowaniem czy niedostatecznym/uszkodzonym chłodzeniem.