reset podczas przywracania systemu

Robiłem sobie przywracanie systemu ze względu na problem z Vista Inspirat Ultimate 2, podczas przywracania stwierdziłem, że trwa to długo a potrzebuję szybko skorzystać z kompa więc zresetowałem go. System odpalił od nowa, kiedy wybiorę użytkownika pokazuje mi się tylko tapeta, i kursor myszki i nic więcej brak nawet paska START, poza tym nie da się nic zrobić. Nie działają żadne klawisze ani przyciski myszy. Co zrobić z tym problemem?

Odpowiedzi: 3

Tak czy owak jest coś skopane i będzie trzeba przywrócic system, więc chyba lepiej od razu to zrobić.
Aves81
Dodano
10.09.2008 23:28:12
Może to tylko explorer się położył. Uruchom go spod menadżera zadań jeżeli się uruchomi i spróbuj raz jeszcze przywrócić system. Poza tym można spróbować naprawić system przez nainstalowanie.
Bobi
Dodano
10.09.2008 22:28:10
A działa ci trójca święta (Alt+Ctrl+Del)??? Jeśli tak to jest jeszcze deska ratunku. Trochę z sękami ale zawsze deska. W Menedżerze zadań w karcie Aplikacje kliknij przycisk Nowe zadanie. Dojdź do następującego pliku: C:\WINDOWS\system32\restore\rstrui.exe Zaznacz ten plik exe i kliknij OK. Jeśli wszystko działa to powinna się uruchomić konsola przywracania systemu. A jeśli ona działa to spróbuj jeszcze raz przywrócic system ale tym razem nie przerywaj mu Powodzenia.
Aves81
Dodano
10.09.2008 20:30:06
giziq
Dodano:
10.09.2008 17:47:36
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1