Reset po wyjściu z gier
Miałem mały problem którego juź nie mam ale jestem ciekawy czy ktoś wie jak moźna było go naprawić bez formatu? :( Ja musiałem robić format. Po wychodzeniu
gier lub zamykaniu wielu dokumentów komputer sie sam resetował bez źadnych ostrzezeń. Byłem z tym w serwisie. Powiedieli, źe to źle zainstalowany
Windows XP ale nie było to moźliwe poniewarz mój Windows chodził dobrze i nagle zaczął sie mój problem. Ja dalej nie wiem co mu było. Pewien informatyk zrobił format i wszystko było ok. Więc co mu było??????
gier lub zamykaniu wielu dokumentów komputer sie sam resetował bez źadnych ostrzezeń. Byłem z tym w serwisie. Powiedieli, źe to źle zainstalowany
Windows XP ale nie było to moźliwe poniewarz mój Windows chodził dobrze i nagle zaczął sie mój problem. Ja dalej nie wiem co mu było. Pewien informatyk zrobił format i wszystko było ok. Więc co mu było??????
Odpowiedzi: 5
Zapytaj teraz pewnego informatyka, który robił format. Tu nikt z fusów wróźył nie będzie.
Trzeba było przed ponowną instalacją wywołać BSOD.
Trzeba było przed ponowną instalacją wywołać BSOD.
Sprawdzałem wszystko nawet zasilacz. Nawet w serwisie sprawdzali.
Przyczyny sprzętowe?
Sprawdzałeś pamięć memtestem? Zasilacz ma dobre napięcia? Moźe coś się przegrzewa? ... itd.
Sprawdzałeś pamięć memtestem? Zasilacz ma dobre napięcia? Moźe coś się przegrzewa? ... itd.
Było mu . coś.
Np. problem z bibliotekami odpowiedzialnymi za zwalnianie pamięci.
PS.
wiele dokumentów to pewnie ilość od dwóch do nieskończoności. :lol:
Np. problem z bibliotekami odpowiedzialnymi za zwalnianie pamięci.
PS.
wiele dokumentów to pewnie ilość od dwóch do nieskończoności. :lol:
Dark Lord napisał:
A co to jakiś quiz?! Co moźna wygrać po udzieleniu prawidłowej odpowiedzi? :wink:
Więc co mu było??????
A co to jakiś quiz?! Co moźna wygrać po udzieleniu prawidłowej odpowiedzi? :wink:
Strona 1 / 1