Rejestr ??
Jak moge Uruchomic edytor rejestru ??
Odpowiedzi: 8
Lokalizacja: C:\Windows\regedit.exe w ten sposob to zrobiłe i wszystko gra :)
DAVIDOSEK:
widze ze nik niejest mi w staniepomuc :(
Pewnie nie tyle nie jest w stanie ile obawia się, źe jeźlei masz problem z dodaniem nowej wartości i przypisaniej jej źadachych parametrów – wszystko robi się z menu dostepnego pod ppm – to nie chce potem ponosić odpowiedzialności za informacje z kolejnego Twego postu , która – co wielce prawdopodobne – będzie brzmiała " .... nie działa".
A moze sam spróbuj uźyc pomocy systemu ? Zapytać "rejestr nowa wartość" i w otrzymanym wyniku poczytać o patametrze "add".
Warto jednak byś i ostrzeźenia , które w tym wyniku są napisane do serca sobie wziął.
Po instalacji Service Pack'a 2 dla Windows XP limit połączeń TCP zostaje ograniczony ze względów bezpieczeństwa. Dzięki temu robaki internetowe takie jak Blaster czy Sasser nie nie mogą się aź tak szybko rozprzestrzeniać. Ograniczenie limitu połączeń TCP jednak znacznie utrudnia pracę programów p2p. Jeźeli często korzystasz z sieci p2p moźesz wyłączyć ograniczenie limitu połączeń noi chce znalesc ten klucz zeby to wyłaczyc
chce znalesc w edytorze rejestru znalesc ten klucz[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters]
chce znalesc w edytorze rejestru znalesc ten klucz[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters]
Przyjacielu nie kombinuj lepiej z rejestrem jeśli się na tym nie znasz, zaopatrz się w programik XP–AntiSpy, w którym to operacje zwiększenia limitu połączen przeprowadzisz.
Na przyszłość uzywaj funkcji źmień, zamaist pisac trzy posty pod rząd.
Przyjacielu nie kombinuj lepiej z rejestrem jeśli się na tym nie znasz, zaopatrz się w programik XP–AntiSpy, w którym to operacje zwiększenia limitu połączen przeprowadzisz.
widze ze nik niejest mi w staniepomuc :(
i wtym problem ze mi zaden klucz niewyskakuje jest pusto :(
tzn chodzi mi o to zeby znalesc ten klucz[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters] i
Teraz ustaic znajdującą się tam wartość o nazwie "TcpNumConnections" na 00000020
Teraz ustaic znajdującą się tam wartość o nazwie "TcpNumConnections" na 00000020
Strona 1 / 1